Ανίτα Μπραντ: Χαρές στο σπίτι της με τον Χριστόπουλο - «Με ρωτάει ο Χάρης "γιατί κλαις;"»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή, Τρίτη 23 Ιουλίου, για την οικογένεια του Χάρη Χριστόπουλου και της Ανίτας Μπραντ, καθώς ο πρωτότοκος γιος τους έχει τα γενέθλιά του. Έκλεισε τα τέσσερα και η περήφανη μανούλα θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ της αδημοσίευτες μέχρι τώρα φωτογραφίες από τις πρώτες στιγμές μετά την γέννησή του και τις συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο, αποκαλύπτοντας τον λόγο που έβαλε τα κλάματα μόλις τον πήρε αγκαλιά.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ανίτας Μπραντ για τα γενέθλια του πρώτου παιδιού που απέκτησε με τον Χάρη Χριστόπουλο

«4 χρόνια…..από την ημέρα που ήρθε το αγγελούδι μας, που μας έδωσε άλλο νόημα στη ζωή μας, η ψυχή, που μας έμαθε πως δεν υπάρχει εγωισμός σε αυτόν τον έρωτα!

Σήμερα το πρωί όσο κοιμόταν ακόμα τον πήρα αγκαλιά ακριβός έτσι οπός τον είχα την πρώτη μέρα μετά την γέννηση του κ τα δάκρυα τρέχανε στο πρόσωπο μου.

Με ρωτάει ο Harris: γιατί κλαις?

Του απαντάω: γιατί σκέφτομαι τη στιγμή που γεννήθηκε.

Συγκινήθηκα.

Σκεφτόμουν το πόσο γρήγορα πέρασαν αυτά τα 4 χρόνια, κ πως δεν θα τις άλλαζα με τίποτα στο κόσμο όσο δύσκολες κ να ήταν μερικές φορές…..γιατί ήταν η πιο όμορφες τις ζωής μας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Τώρα θα συγκινηθώ! Το είπε στην εκπομπή κι εγώ έκλαιγα...» - Η αποκάλυψη για τον Χάρη Χριστόπουλο και την εγκυμοσύνη της


Ο περήφανος μπαμπάς με την σειρά του σχολίασε κάτω από την ανάρτηση της συζύγου του για το παιδί τους: «Γιε μου σπλάχνο των σπλάχνων μου, καρδούλα της καρδιάς μου, Πουλάκι την γλυκιάς ζωής, Ανθέ της ερημιάς μου…. Σε ευχαριστώ Θεέ μου, σε ευχαριστώ γυναίκα μου, σε ευχαριστώ Ζωή μου…».

Δείτε επίσης: Ψηλοτάβανη, με τεράστιους καναπέδες, φωτιστικά & λουλούδια - Βγαλμένη από περιοδικό η βίλα τους

σχόλιο Χάρη Χριστόπουλου για τα γενέθλια του γιου του