Βαρύ πένθος για την οικογένεια γνωστού καλλιτέχνη - Πέθανε ξαφνικά η 25χρονη θετή του κόρη

Η σπαρακτική ανάρτηση και η δημόσια έκκληση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Βαρύ πένθος για την οικογένεια γνωστού καλλιτέχνη - Πέθανε ξαφνικά η 25χρονη θετή του κόρη

Θρήνος έχει σκορπιστεί στην εγχώρια, αλλά και στην ξένη showbiz, καθώς μετά τον ξαφνικό θάνατο της 39χρονης Ντέμης Γεωργίου, πρώην παίκτριας του MasterChef (δείτε εδώ πότε και πού θα γίνει η κηδεία της), έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η 25χρονη θετή κόρη παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη.

Ο λόγος για τον 58χρονο κιθαρίστα του συγκροτήματος Guns N' Roses, Slash, ο οποίος ανακοίνωσε τα δυσάρεστα μέσα από μία σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η θετή του κόρη ήταν η Lucy Bleu, την μητέρα της οποίας, Meegan Hodges, γνώρισε για πρώτη φορά το 1989, έκανε σχέση μαζί της, χώρισαν και το 2015 έφτιαξαν ξανά τη ζωή τους μαζί. Την Lucy Bleu, ωστόσο, την απέκτησε με τον Mark Knight.

Η οικογένειά τους, λοιπόν, έχει βυθιστεί στο πένθος, με την αιτία θανάτου της νεαρής να μην έχει γίνει γνωστή. Ο κιθαρίστας, χρειάζεται χρόνο για να θρηνήσει μαζί με την αγαπημένη του και γι' αυτό ακύρωσε τέσσερις ημερομηνίες της σόλο περιοδείας του S.E.R.P.E.N.T Tour.

Η ανακοίνωση του Slash για τον θάνατο της θετής του κόρης

«Η Lucy-Bleu Knight (6 Δεκεμβρίου 1998), αγαπημένη κόρη της Meegan Hodges και του Mark Knight, θετή κόρη της Samantha Somers Knight και του Slash, αδελφή της Scarlet Knight, ετεροθαλής αδελφή των London και Cash Hudson, έφυγε ειρηνικά από τη ζωή στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια στις 19 Ιουλίου 2024.

Η Lucy-Bleu ήταν μια απίστευτα ταλαντούχα καλλιτέχνης, μια παθιασμένη ονειροπόλος και μια γοητευτική, αξιαγάπητη, γλυκιά ψυχή. Η οικογένεια ζητεί να παραμείνει ιδιωτική αυτή η στιγμή και ζητεί να περιοριστεί στο ελάχιστο η κερδοσκοπία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς θρηνεί και επεξεργάζεται αυτή την οδυνηρή απώλεια», έγραψε στην ανάρτηση που έκανε και πλήθος κόσμου έσπευσε να του στείλει μηνύματα συμπαράστασης.


Το προφίλ της 25χρονης στο Instagram