Ελένη Μενεγάκη: Εντελώς άβαφη, με μαγιό και ανακατεμένα μαλλιά - Η φωτογραφία που δημοσίευσε μετά τη βουτιά της σε παραλία της Άνδρου

Το βλέμμα της δείχνει πως έχει βρει την ηρεμία της εκεί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Μενεγάκη
Instagram / Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη με το που ολοκλήρωσε το κύκλο της στο MEGA και αποχαιρέτησε τους συνεργάτες αλλά και τους τηλεθεατές της στην "Ελένη" ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε μαζί με την οικογένειά της για την Άνδρο, το αγαπημένο της νησί, όπου βρίσκεται και το εξοχικό της, αλλά και το ξενοδοχείο του συζύγου της, Ματέο Παντζόπουλου - δείτε εδώ φωτογραφίες μετά την ανακαίνισή του.

Εκεί έχει βρει την ηρεμία της και απολαμβάνει τις βουτιές της στην θάλασσα, φαγητό σε ωραία εστιατόρια και ταβερνούλες και πού και πού δημοσιεύει και φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, διατηρώντας επαφή με τους ακόλουθούς της.

Η νέα ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη από τις διακοπές στην Άνδρο

Την Τρίτη 23 Ιουλίου, μάλιστα, ανέβασε στο προφίλ της ένα στιγμιότυπο όπου ποζάρει εντελώς άβαφη, ηλιοκαμένη, και με ανακατεμένα μαλλιά, μπροστά στο φως του ήλιου, σημειώνοντας στην λεζάντα της ανάρτησης: «Μεσημεράκι στο νησάκι».

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Στο φουσκωτό σκάφος του Ματέο Παντζόπουλου - Αρμενίζει στη θάλασσα Κυριακάτικα με τον σύζυγό της


Η παρουσιάστρια, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές φωτογραφίες από τον κήπο της εκεί αλλά και από το μποστάνι που προσέχει η ίδια με βοήθεια.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πριν αρκετά χρόνια, ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Ελένη Μενεγάκη ξενοδοχείο σπίτι Άνδρος

Το ζευγάρι δεν έχει επέμβει ιδιαίτερα στο φυσικό τοπίο μάλιστα έχουν δημιουργήσει αγρόκτημα βιολογικής καλλιέργειας. Το ξενοδοχείο μπορεί να είναι κλειστό το χειμώνα αλλά υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και τη χειμερινή περίοδο.

Ελένη Μενεγάκη ξενοδοχείο σπίτι

Αγαπημένο της σημείο είναι ο κήπος όπου έχει θέα το πράσινο αλλά και την αγαπημένη της παραλία. Πρόκειται για την παραλία που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το σπίτι και το ξενοδοχείο και είναι ανοργάνωτη. Εκεί πηγαίνει με τα παιδιά της και απολαμβάνουν τις βουτιές τους και τα παιχνίδια στην άμμο.

Ελένη Μενεγάκη Ματέο Παντζόπουλος σπίτι Άχλα

Ελένη Μενεγάκη σπίτι Άχλα