Χρήστος Λούλης & Έμιλυ Κολιανδρή: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τα δύο παιδιά τους - Οικογενειακές διακοπές στην Αστυπάλαια

Ο γιος και η κόρη τους έχουν μεγαλώσει πολύ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Χρήστος Λούλης
Instagram / Χρήστος Λούλης

Ο Χρήστος Λούλης παντρεύτηκε την Έμιλυ Κολιανδρή στις 29 Σεπτεμβρίου του 2008 και μαζί έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια με δύο παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Σμαράγδα. Κρατούν την προσωπική τους ζωή, όμως, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια πραγματοποιούν κοινές δημόσιες εμφανίσεις ή αναρτούν φωτογραφίες από τις στιγμές τους στα social media.

Την Δευτέρα 22 Ιουλίου, ωστόσο, ο ηθοποιός αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση και έτσι δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους διακοπές στην Αστυπάλαια, αναρτώντας σπάνια στιγμιότυπα με τον γιο και την κόρη τους.

Δείτε επίσης: Έμιλυ Κολιανδρή - «Δε αφιερώνω τον χρόνο που θα ήθελα στα παιδιά μου»

Το φωτογραφικό άλμπουμ των οικογενειακών διακοπών της Έμιλυ Κολιανδρή και του Χρήστου Λούλη

Φυσικά, οι χιλιάδες ακόλουθοί του ξετρελάθηκαν και αμέσως γέμισε με like και σχόλια με τους θαυμαστές του ζευγαριού να τους εύχονται τα καλύτερα για τις μέρες ξεγνοιασιάς που περνούν όλοι μαζί, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Δείτε επίσης: Ασυγκράτητοι Χρήστος Λούλης και Έμιλυ Κολιανδρή - Το καυτό φιλί τους στο εορταστικό πρόγραμμα του Σπύρου Παπαδόπουλου


H Έμιλυ Κολιανδρή σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Στούντιο 4 με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο μίλησε αναλυτικά για την προσωπική της διαδρομή και για έναν μεγάλο σταθμό που είναι ο σύζυγός της, Χρήστος Λούλης.

«Τον Χρήστο τον γνώρισα 22 χρονών. Συναντηθήκαμε ωραία στη ζωή, σε μία πολύ τρυφερή ηλικία, και δύσκολη, γιατί ακόμα δεν είχαμε κάνει ακόμα στέρεα βήματα στη δουλειά. Γνωριστήκαμε και σε περίεργες συνθήκες, στις πρόβες του Λευτέρη Βογιατζή. Παρόλα αυτά, αυτό κάπως μας ένωσε. Μείναμε μαζί 7-8 χρόνια μέχρι να αποφασίσουμε να παντρευτούμε. Δεν κατάλαβα ποτέ πώς πέρασε μία ζωή», είπε αρχικά η Έμιλυ Κολιανδρή.

«Με τα παιδιά, εκεί κι αν δεν κατάλαβα τι μας βρήκε, δεν μπορώ να διανοηθώ ότι πέρασαν 12 χρόνια που έχουμε τον Αλέξανδρο. Είναι η φύση αυτής της δουλειάς, που δεν σε αφήνει να βαρεθείς. Συγκατοικήσαμε νωρίς γιατί ο Χρήστος δεν έμενε μόνος του πριν, ήταν με τους γονείς του. Νωρίς μου κουβαλήθηκε!», συμπλήρωσε με χιούμορ.

Δείτε επίσης: Έμιλυ Κολιανδρή: «Σε λίγο θα βάλω τα κλάματα» - Τι δήλωσε για τους μήνες που πέρασαν

Η Έμιλυ Κολιανδρή αναφέρθηκε και στα πρώτα χρόνια της συγκατοίκησης με τον Χρήστο Λούλη, λέγοντας: «Ωραία ήταν, όπως το είχα φανταστεί. Ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Χρήστο, δεν τον πίεσα εγώ, είχα μεγάλη χαρά γι' αυτό που συνέβαινε, δεν είχα χρόνο για να γκρινιάξω. Κάποια στιγμή εκείνος πήγε στρατό, τα καλοκαίρια ήμασταν χώρια σε διαφορετικές δουλειές. Νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό μίας σχέσης, να παίρνεις αποστάσεις και να ξανασυναντιέσαι. Αυτό είναι ένα απ' τα μυστικά μας».

Και κατέληξε σε αυτό το σκέλος, λέγοντας: «Έχω σκεφτεί ότι καλύτερος γονιός σίγουρα, είναι πολύ καλός πατέρας. Είναι θαυμαστός ο τρόπος που διαχειρίζεται τις κρίσεις, που καταφέρνει να μην φωνάζει, γιατί εγώ δεν το κατορθώνω εύκολα, κάνει τα πράγματα μες στο σπίτι να λειτουργούν σαν παιχνίδι. Τον παρακολουθώ, καταλαβαίνω πώς το κάνει, απλά εγώ δεν μπορώ να το κάνω».