Ντέμη Γεωργίου: Συγκλονίζει στενή της φίλη - «Από τις πρώτες εξετάσεις που έκαναν είδαν ότι δεν είχε τα όργανά της»

«Ξεκίνησε να μας ενημερώνει ότι αν κλείσει τα μάτια της θα "φύγει"»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ντέμη Γεωργίου: Συγκλονίζει στενή της φίλη - «Από τις πρώτες εξετάσεις που έκαναν είδαν ότι δεν είχε τα όργανά της»

Με την ημερομηνία και τοποθεσία της κηδεία της να έχει ανακοινωθεί, στενοί φίλοι της Ντέμης Γεωργίου μιλούν για τις τελευταίες στιγμές της ζωής της. Η φίλη της, Ανδριάνα Μανέτα περιέγραψε στην εκπομπή Κοινωνία ώρα MEGA, τα όσα έγιναν λίγο πριν και αφότου την βρήκε η σύντροφός της χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι τους στην Πάρο.

Όπως αποκάλυψε, η σύντροφος της την βρήκε νεκρή, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να την επαναφέρουν στην ζωή. Ωστόσο, ήταν πολύ αργά αφού μέχρι να την μεταφέρουν την Κυριακή το πρωί στην Αθήνα είχε ήδη υποστεί σηπτικό σοκ.

Οι αποκαλύψεις για τις τελευταίες στιγμές της Ντέμης Γεωργίου

«Το ζήσαμε από πολύ κοντά όλο αυτό το πολύ αιφνίδιο γεγονός. Η Ντέμη είχε συμπτώματα κόπωσης τις τελευταίες περίπου 10 ημέρες, δεν ένιωθε τα άκρα της, είχε μουδιάσματα, αρκετές ενοχλήσεις, ωστόσο διαγνώστηκε με γαστρεντερίτιδα οπότε η φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε ήταν για γαστρεντερίτιδα. Αν ήταν σωστή ή όχι διάγνωση δεν ξέρω. Είχε πάει σε γιατρό ιδιώτη»

«Αισθανόταν αρκετή δυσφορία και δεν πήγαινε στο εστιατόριο που είχε. Το Σάββατο το βράδυ κατάλαβε ότι είχε κάτι πολύ πιο σοβαρό γιατί άρχισε να ενημερώνει εμάς, τους πιο οικείους της, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα "φύγει". Αυτά ήταν τα τελευταία της μηνύματα. Εκεί κατάλαβε και η συνέταιρός της και σύντροφός της ότι συμβαίνει κάτι πολύ πιο σοβαρό.

Έκλεισε το μαγαζί νωρίτερα, όταν την βρήκε στο σπίτι την βρήκε ήδη σε πολύ άσχημη κατάσταση, δεν ήταν ζωντανή. Χάθηκε πάρα πολύς χρόνος, ήρθε το ΕΚΑΒ την επανάφερε στη ζωή, την πήγαν στο Κέντρο Υγείας το Σάββατο το βράδυ, δεν υπήρχε ελικόπτερο κανένα. Τη φέρανε στην Αθήνα την Κυριακή το πρωί, αλλά πλέον η κοπέλα είχε ήδη υποστεί σηπτικό σοκ, ήταν ήδη σε κωματώδη κατάσταση και από τις πρώτες εξετάσεις που έκαναν από το Κρατικό Νίκαιας είδαν ότι δεν είχε και τα όργανά της. Είχε οίδημα και υγρό στους πνεύμονες. Δηλαδή είχαν μολυνθεί όλα, ήταν σε μια πολύ τραγική κατάσταση, δε μας έδωσαν καμία ελπίδα. Έκαναν ό,τι μπορούσαν για πάνω από 30 ώρες, αλλά δεν υπήρχε χρόνος», είπε η φίλη της Ανδριάνα Μανέτα.

«Χθες Δευτέρα είχε κλείσει να κάνει αναλυτικές εξετάσεις, αλλά δεν πρόλαβε. Απέφευγε να ανέβει στην Αθήνα για αυτόν τον λόγο μόνο», συμπλήρωσε.

Δείτε επίσης: Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της πρώην συντρόφου της Ντέμης - «Δεν της άξιζε τέτοιο άδοξο τέλος»