Ιλάειρα Ζήση: Τα μηνύματα που δέχεται για το νεογέννητο μωρό της και η σκληρή απάντηση - «Τι έχετε μέσα στην ψυχή σας;»

Τι έχει συμβεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας πλέει η Ιλάειρα Ζήση με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου από την ημέρα που κράτησαν στην αγκαλιά τους τη νεογέννητη κορούλα τους. Μπορεί να βίωσαν μια άτυχη εγκυμοσύνη (δείτε την συγκλονιστική τους εξομολόγηση), ωστόσο, κατάφεραν να χαμογελάσουν ξανά.

Η κορούλα τους ήρθε στον κόσμο στις αρχές του Ιουλίου και την αποκάλυψη έκαναν οι ευτυχισμένοι γονείς με φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο, ενώ από την ημέρα που επέστρεψαν στο σπίτι τους δεν σταματούν να "λιώνουν" και να φωτογραφίζουν την μικρή τους.

Πριν από κάποιες ώρες λοιπόν, δημοσίευαν και μια φωτογραφία της μικρής Μελωδίας - Ιωάννα να κοιμάται. Μετά την ανάρτηση αυτή ωστόσο, οι Ιλάειρα Ζήση δέχτηκε κάποια μηνύματα που δεν της άρεσαν καθόλου.

Τα μηνύματα που δέχτηκε η Ιλάειρα Ζήση για το μωρό της

Συγκεκριμένα, όλοι της λένε πως η μπέμπα μοιάζει στον Μαυρίκιο, όμως με τρόπο που δεν είναι ωραίος. Μάλιστα, δημοσίευσε και ένα παράδειγμα.

«Συγνώμη αλλά είναι ίδια ο μπαμπάς της» ήταν ένα από τα μηνύματα που δέχτηκε, «Γιατί ζητάτε συγγνώμη; Υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να κοιτάς το παιδί σου και να βλέπεις τον άντρα που τόσο πολύ ερωτεύτηκες; Νιώθω ευλογημένη. Μακάρι να μοιάζει στον μπαμπά της και να πάρει όλα τα καλά στοιχεία και από τον χαρακτήρα του», απάντησε εκείνη.

Έχοντας λοιπόν αναρτήσει σε story της το εν λόγω μήνυμα και την απάντηση της, έγραψε για να δώσει ξεκάθαρη απάντηση σε όλους «Καθημερινά λαμβάνω πάρα πολλά μηνύματα που μου λένε ότι μοιάζει στον μπαμπά της και περιμένουν να νιώσω άσχημα... γιατί συμβαίνει αυτό; Τι έχετε μέσα στην ψυχή σας;».

Ιλάειρα Ζήση παιδί