Καφέ της Χαράς: Πως είναι σήμερα ο Αστέρης Νεγρεπόντης - Με κοιλιακούς φέτες και λευκά μούσια και μαλλιά (Φωτογραφίες)

Είναι λάτρης της γυμναστικής!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Πως είναι σήμερα ο Αστέρης Νεγρεπόντης - Με κοιλιακούς φέτες και λευκά μούσια και μαλλιά (Φωτογραφίες)

Από τα αγαπημένα επεισόδια στην σειρά Καφέ της Χαράς είναι αυτά που ο πατέρας της Βάλιας, Αστέρης Νεγρεπόντης, επιστρέφει στη ζωή τους. Πηγαίνει στο χωριό και αφού ζητάει συγγνώμη από την Χαρά γνωρίζει την κόρη του και περνάνε χρόνο μαζί. Ο Περίανδρος όμως "λιώνει" από την ζήλεια του. Τελικά αποδεικνύεται πως ο Αστέρης είναι ομοφυλόφιλος και έχοντας κρατήσει πολύ καλές σχέσεις με την Βάλια, επιστρέφει στην Αθήνα.

Τον ρόλο του Αστέρη υποδύθηκε ο ηθοποιός Χρήστος Μαντάκας, ο οποίος μετά την συμμετοχή του στην σειρά του ΑΝΤ1, έπαιξε και στο 50-50, στην Πολυκατοικία, όπως επίσης και στους Βασιλιάδες.

Μετά όμως από τις δουλειές αυτές, "εξαφανίστηκε" από τα φώτα της δημοσιότητας και όπως είχε πει στην εφημερίδα Espresso «Την εποχή της κρίσης ασχολήθηκα με άλλες δραστηριότητες για λόγους επιβίωσης. Ασχολήθηκα με την εστίαση, έναν επαγγελματικό κλάδο με μεγάλο ενδιαφέρον κατά τη γνώμη μου, καθώς πρόκειται για τον πιο σημαντικό τουριστικό κλάδο στη χώρας μας, όπου έχουν επενδυθεί μεγάλα κεφάλαια. Υπάρχουν πολύ ωραία μαγαζιά, με υψηλή αισθητική, εξαιρετική εξυπηρέτηση από το προσωπικό και άριστη ποιότητα του προϊόντος που προσφέρουν, τα οποία συναγωνίζονται άνετα αυτά του εξωτερικού. Πρόσφατα έτυχε να κάνω κάποια ταξίδια στην Ευρώπη και κυρίως στη Γερμανία, όπου διαπίστωσα ότι το επίπεδο που έχουμε εδώ στην εστίαση είναι πραγματικά πολύ υψηλό».

Ενώ, για το Καφέ της Χαράς είχε πει: «Καταρχάς θυμάμαι έναν υπέροχο συνεργάτη που λέγεται Χάρης Ρώμας, ο οποίος πέρα από το ότι έχει δημιουργήσει μαζί με την Άννα Χατζησοφιά καταπληκτικά σενάρια, ξέρει και να φροντίζει απίστευτα όλους τους ηθοποιούς του. Όλοι οι συνεργάτες αυτής της δουλειάς ήταν εξαιρετικοί και μου έχουν μείνει αξέχαστοι, ειδικά η Ρένια Λουιζίδου, με την οποία είχα και τις περισσότερες σκηνές μου στο «Καφέ». Είναι ένα απίστευτο κορίτσι και πολύ γλυκός άνθρωπος».

Δείτε επίσης: Κάποιοι σίγουρα δεν το ξέρετε - Οι ηθοποιοί από το «Καφέ της Χαράς» που είναι παντρεμένοι εδώ και χρόνια

Που βρίσκεται και τι κάνει σήμερα ο Νεγρεπόντης από το Καφέ της Χαράς

Σήμερα ο Χρήστος Μαντάκας δεν μοιάζει στον Αστέρη Νεγρεπόντη, μιας και μην ξεχνάμε πως έχουν περάσει σχεδόν 18 χρόνια. Ωστόσο, παραμένει γοητευτικός όπως και τότε. Αγαπημένη του συνήθεια είναι το γυμναστήριο για αυτό και έχει κοιλιακούς φέτες και ένα γενικά καλογυμνασμένο σώμα.