Ντέμη Γεωργίου: Η σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου της - «Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω τη φωνή σου...»

Η δημοσιεύσει στο προφίλ της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ντέμη Γεωργίου: Η σπαρακτική ανάρτηση της συντρόφου της - «Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω τη φωνή σου...»

Πολύ δύσκολες ώρες περνάνε τα κοντινά πρόσωπα της Ντέμης Γεωργίου η οποία έφυγε ξαφνικά από την ζωή έπειτα από οξεία βακτηριακή λοίμωξη (δείτε τι είναι). Το Σάββατο 20/7 έχασε τις αισθήσεις της, ενώ την Δευτέρα 22/7 έχοντας μεταφερθεί με ελικόπτερο από την Πάρο στην Αθήνα, ξεψύχησε.

Σε τραγική κατάσταση είναι η σύντροφός της, την οποία σκόπευσαν να παντρευτούν στο νησί της Πάρου σε δυο μήνες. Μάλιστα, η σεφ είχε μιλήσει για το πως θα ήθελε να ήταν αυτή η ξεχωριστή για τις δυο τους ημέρα...

Η ανάρτηση της συντρόφου της Ντέμη Γεωργίου

Και ενώ φίλοι της μιλούν δημόσια για τον τόσο ξαφνικό και άδικο χαμό της σε ηλικία μόλις 39 ετών, η σύντροφός της έκανε μια ανάρτηση μέσω του προφίλ της Ντέμης Γεωργίου στο Instagram. Μίλησε με πολύ σπαρακτικά λόγια για τον θρήνο που βιώνει...

«Τόσο ξαφνικά κ απότομα μου έκοψες το χαμόγελο τη χαρά κ την ευτυχια. Ελπίζω να είσαι σε κάποια θάλασσα να βλέπεις ηλιοβασιλέματα σαν αυτά που βλέπαμε απο το μπαλκόνι μας στη Πάρο. Να κανείς τζετ σκι και να χαμογελάς. Να τρως όστρακα ξαπλωμένη σε χρυσαφένιες αμμουδιές. Μου λείπεις αφόρητα πολύ, ψάχνω τη φωνή σου κ την ύπαρξη σου σε κάθε γωνία», έγραψε χαρακτηριστικά η σύντροφος της Ντέμης.

Δείτε επίσης: Ντέμη Γεωργίου - Το διαζύγιο από την πρώην της, η σύντροφός της και οι αναρτήσεις λίγο πριν το θάνατό της


Η ανακοίνωση για την κηδεία της

Οι φίλοι της λίγες ώρες νωρίτερα, ανακοίνωσαν μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok πότε και πού θα γίνει η κηδεία της, καλώντας όλο τον κόσμο που θέλει να την αποχαιρετήσει να βρεθεί εκεί, αποκαλύπτοντας τις δύο επιθυμίες που είχε.

«Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε ότι το Ντεμάκι μας "έφυγε". Είμαστε εδώ για να σας πούμε που θα έρθετε για να την αποχαιρετήσετε μαζί μας. Την Πέμπτη 25 του μηνός, στις 12, στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών. Μπορείτε να έρθετε κι εσείς στην κηδεία της. Η επιθυμία της είναι να είμαστε όλοι στα λευκά ντυμένοι, οπότε θα ήταν χαρά μας να φορέσετε κάτι λευκό και να έρθετε να την αποχαιρετήσετε, όσοι την ξέρετε και ξέρετε πόσο φανταστικός άνθρωπος είναι. Και όσοι την ξέρετε από τα social καλώς ή κακώς, γιατί η Ντέμη ήταν και Tik Toker, γιατί εσείς την αγαπήσατε. Έμπαινε στα live, γιατί αυτή είναι. Αντί για στέφανα η Ντέμη θα ήθελε να κάνετε μια δωρεά ή μία συνεισφορά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε και την ημέρα της κηδείας. Σας περιμένουμε όλους εκεί. Όχι εμείς... Νομίζω σας περιμένει η Ντέμη. Ας προσευχηθούμε για την ψυχή της όλοι μαζί και να αναπαυθεί με ειρήνη στο φως από εκεί που προερχόταν», είπαν και οι δύο με μια φωνή.