Ντέμη Γεωργίου: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της - Οι δύο επιθυμίες της

«Νομίζω σας περιμένει η Ντέμη»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ντέμη Γεωργίου
Instagram / Ντέμη Γεωργίου

Η Ντέμη Γεωργίου έφυγε σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου, από τη ζωή, μετά από οξεία λοίμωξη, σοκάροντας όχι μόνο τα αγαπημένα της πρόσωπα, αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία που την γνώρισε μέσα από το MasterChef και συνέχισε να την στηρίζει μέσα από το Tik Tok τα επόμενα χρόνια.

Οι φίλοι της, λοιπόν, ανακοίνωσαν μέσα από ένα βίντεο στην συγκεκριμένη πλατφόρμα πότε και πού θα γίνει η κηδεία της, καλώντας όλο τον κόσμο που θέλει να την αποχαιρετήσει να βρεθεί εκεί, αποκαλύπτοντας τις δύο επιθυμίες που είχε.

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της Ντέμης Γεωργίου

«Καλησπέρα παιδιά. Ξέρετε ότι το Ντεμάκι μας "έφυγε". Είμαστε εδώ για να σας πούμε που θα έρθετε για να την αποχαιρετήσετε μαζί μας. Την Πέμπτη 25 του μηνός, στις 12, στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών. Μπορείτε να έρθετε κι εσείς στην κηδεία της. Η επιθυμία της είναι να είμαστε όλοι στα λευκά ντυμένοι, οπότε θα ήταν χαρά μας να φορέσετε κάτι λευκό και να έρθετε να την αποχαιρετήσετε, όσοι την ξέρετε και ξέρετε πόσο φανταστικός άνθρωπος είναι. Και όσοι την ξέρετε από τα social καλώς ή κακώς, γιατί η Ντέμη ήταν και Tik Toker, γιατί εσείς την αγαπήσατε. Έμπαινε στα live, γιατί αυτή είναι. Αντί για στέφανα η Ντέμη θα ήθελε να κάνετε μια δωρεά ή μία συνεισφορά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου. Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε και την ημέρα της κηδείας. Σας περιμένουμε όλους εκεί. Όχι εμείς... Νομίζω σας περιμένει η Ντέμη. Ας προσευχηθούμε για την ψυχή της όλοι μαζί και να αναπαυθεί με ειρήνη στο φως από εκεί που προερχόταν», είπαν και οι δύο με μια φωνή.

Δείτε επίσης: Ντέμη Γεωργίου - Το διαζύγιο από την πρώην της, η σύντροφός της και οι αναρτήσεις λίγο πριν το θάνατό της

Και ενώ τα social media έχουν κατακλυστεί με συγκινητικές αναρτήσεις, εξομολογήσεις και αποχαιρετισμούς για εκείνη, με τον δικό του τρόπο θέλησε να την αποχαιρετήσει δημόσια και ο Ηλίας Κιαζόλι, ο οποίος συμμετείχε επίσης στο ριάλιτι μαγειρικής. «Αντίο Ντέμη, καλό παράδεισο», έγραψε χαρακτηριστικά σε story που δημοσίευσε.

Δείτε επίσης: Θρήνος για την Κατερίνα Λένη και τον Σταύρο Βαρθαλίτη μετά τον θάνατό της - «Βιάστηκες κι εσύ...»

Ντέμη Γεωργίου Κιαζόλι