Χρήστος Σαντικάι: Η ανακοίνωση για την υγεία του - «Λόγω μίας μικρής επέμβασης...»

Η έκκληση προς τα κοντινά του πρόσωπα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Χρήστος Σαντικάι είναι από πολύ μικρός στον χώρο του τραγουδιού και της μουσικής γενικότερα. Από μικρό παιδί ονειρευόταν να ανεβαίνει πάνω στις πίστες και ο κόσμος να χορεύει και να τραγουδά τα κομμάτια του. Στα 29 του, ωστόσο, καλείται να κάνει ένα πολύ μικρό διάλειμμα.

Όπως αποκάλυψε με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Δευτέρα 22 Ιουλίου, ο ίδιος θα πρέπει να απέχει εντελώς για μερικές ημέρες λόγω μίας επέμβασης στις φωνητικές του χορδές. Δεν εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί, ωστόσο προχώρησε σε μία έκκληση προς τους συνεργάτες και τα κοντινά του πρόσωπα.

Δείτε επίσης: «Το έβλεπε από μικρός ότι μία μέρα θα είμαστε μαζί» - Η σπάνια εξομολόγηση της Λάουρας Νάργες για τη γνωριμία της με τον Χρήστο Σαντικάι

Η ανακοίνωση του Χρήστου Σαντικάι για την επέμβασή του

«(Απευθύνομαι σε φίλους και συνεργάτες)

Λόγω μιας μικρής επέμβασης στις φωνητικές μου χορδές, θα χρειαστεί να κάνω πλήρη αφωνία για περίπου 15 μέρες. Γι' αυτό τον λόγο δεν θα μπορώ να σηκώνω τα τηλέφωνα και να μιλάω! Ό,τι χρειαστείτε εννοείται μέσω μηνυμάτων! Να περνάτε όμορφα όλοι σας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι: Έτοιμοι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους - Η ευχάριστη ανακοίνωση

Χρήστος Σαντικάι επέμβαση φωνητικές χορδές

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από λίγο καιρό είχε εξομολογηθεί για την καθημερινότητά του ως νέος μπαμπάς: «Αλλάζω τις πάνες του παιδιού μου. Δηλώνω "μουσικός χαζομπαμπάς". Ο γιος μου μπορεί να πει έμενα "μαμά" και τη Λάουρα "μπαμπά"¨. Η Λάουρα του μιλάει μόνο γερμανικά κι εγώ μόνο ελληνικά. Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου. Είναι μαγικό το συναίσθημα (δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτιση). Δεν μπορώ να σας δηλώσω αν θα παντρευτώ γιατί μπορεί να προδοθώ», ενώ είχε επισημάνει για την σχέση του με την Λάουρα Νάργες:

«Η Λάουρα είναι Γερμανίδα μάνα. Είναι μια μίξη. Δεν υπάρχει υγιές ζευγάρι που να μην έχει περάσει κρίσεις στη σχέση του. Θέλω να δω τη η Λάουρα να είναι όπως θέλει η ίδια, θα είμαι πάντα δίπλα της. Θα ήθελα μία κόρη. Αν είμαι τώρα χαζομπαμπάς με τον γιο μου, θα είμαι βλάκας, εντελώς».