Βυθισμένη στο πένθος η Φωτεινή Αθερίδου - «Να με θυμάσαι...»

Η σπαρακτική ανάρτηση για την απώλεια που "χτύπησε" την οικογένειά της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Φωτεινή Αθερίδου
Instagram / Φωτεινή Αθερίδου

Σε βαρύ θρήνο βυθίστηκε η οικογένεια του Θοδωρή Αθερίδη, καθώς σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου, έφυγε από τη ζωή η μητέρα του ηθοποιού σε ηλικία 92 ετών. Ο ίδιος ανακοίνωσε το δυσάρεστο γεγονός με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από τις τελευταίες τους στιγμές μαζί - δείτε το εδώ.

Η κόρη του, Φωτεινή Αθερίδου, ωστόσο, θέλησε να την αποχαιρετήσει και εκείνη δημόσια, μέσα από το δικό της προφίλ στην πλατφόρμα. Δημοσίευσε, λοιπόν, ένα βίντεο και εκείνη, με μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές τους όπου χόρευαν και τραγουδούσαν.

Η συγκινητική ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου για την απώλεια της γιαγιάς της

«Να με θυμάσαι … εγώ θα σε θυμάμαι …. Στο καλό γιαγιάκα μου καλή ξεκούραση !!! Θα τα πούμε από κοντά ξανά!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα και γέμισε με σχόλια συμπαράστασης από τους ακόλουθούς της για αυτή την δύσκολη στιγμή της.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Εκτός παράστασης "Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής" ο σύζυγος της Φωτεινής Αθερίδου - Η ανακοίνωση για την υγεία του


Αξίζει να σημειωθεί πως η ηθοποιός είχε κάνει ξανά στο παρελθόν μία ανάρτηση με την αγαπημένη της γιαγιά στο Instagram, όπου της έπαιρνε συνέντευξη και εκείνη αποκάλυπτε πληροφορίες για τη ζωή της, κρατώντας στα χέρια της ένα τσιγάρο αναμμένο.

«Μακάρι να ζήσει 200 χρόνια !!!», έγραφε στην λεζάντα η Φωτεινή Αθερίδου.