Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σε κλίμα συγκίνησης το μνημόσυνο για τα 28 χρόνια από τον θάνατο της - Τα βλέμματα στον Αντώνη και την χήρα του αδερφού τους, Τάκη

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έφυγε από τη ζωή στις 23 Ιουλίου 1996. Αύριο, λοιπόν, συμπληρώνονται 28 χρόνια από την ημέρα που άφησε την τελευταία της πνοή και διοργανώθηκε μνημόσυνο προς τιμήν της σήμερα, Δευτέρα 22 Ιουλίου στο Α' νεκροταφείο Αθηνών. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τα πρόσωπα που παρευρέθηκαν, αλλά και την εικόνα από τον τάφο της σήμερα.

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν, με τον αδερφό της ηθοποιού, Αντώνη Βουγιουκλάκης και τη νύφη της και χήρα του δεύτερου αδερφού της, Τάκη Βουγιουκλάκη, την Έφη Πίκουλα, να τραβούν όλα τα βλέμματα προς το μέρος τους. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, η Άριελ Κωνσταντινίδη, ο Δημήτρης Γιώτης, η Λίλιαν Αρχοντή, η κόρη της και ο Κώστας Πρέκας, ήταν επίσης κάποια από τα πρόσωπα που την τίμησαν με την παρουσία τους.

Φωτογραφίες από το μνημόσυνο για τα 28 χρόνια από τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης, με όλους να συγκεντρώνονται γύρω από την τελευταία της κατοικία, πάνω στην οποία βρίσκεται μία φωτογραφία της από τα νιάτα της, αλλά και λουλούδια που άφηναν οι αγαπημένοι της.

Δείτε επίσης: Αλίκη Βουγιουκλάκη - Αυτός ήταν ο τελευταίος σύντροφός της

Μνημόσυνο Βουγιουκλάκη νεκροταφείο

Μνημόσυνο Αλίκης Βουγιουκλάκη

Μνημόσυνο Βουγιουκλάκη λουλούδια

Μνημόσυνο Βουγιουκλάκη

Μνημόσυνο Βουγιουκλάκη Αντώνης Βουγιουκλάκης

Μνημόσυνο Βουγιουκλάκη Μπιμπίλας Πρέκας

Μνημόσυνο Βουγιουκλάκη Αιμίλιος Βουγιουκλάκης Πίκουλα

Μνημόσυνο Βουγιουκλάκη Κωνσταντινίδη Γιώτης

Αξίζει να σημειωθεί πως με αφορμή το γεγονός αυτό, ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, έδωσε στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία από το τελευταίο πάρτι γενεθλίων της μητέρας του, που χρονολογείται από τον Ιούλιο του 1995.