Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Δεν ήθελε να κάνει...» - Όλη η αλήθεια για την φήμη που κυκλοφορεί για τον "κρυφό" του γάμο

«Εδώ είναι η ανατροπή»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, παντρεύτηκε την σύντροφό του "στα κρυφά", με μερικές φωτογραφίες του ζευγαριού, ωστόσο, να διαρρέουν στα social media (δείτε εδώ). Στο πλευρό του σε αυτή την τόσο όμορφη στιγμή για τον δημοσιογράφο βρισκόταν το τηλεοπτικό του ταίρι, η Ανθή Βούλγαρη, αλλά και η Ματίνα Παγώνη, με τα δημοσιεύματα να θέλουν τις δύο αυτές γυναίκες να είναι οι μάρτυρες στον γάμο του.

Η τελευταία, όμως, το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιουλίου, βγήκε στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, και διέψευσε τη φήμη αυτή, αποκαλύπτοντας ποιοι ήταν στην πραγματικότητα μάρτυρες στο μυστήριο, όπως και κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες για την ημέρα εκείνη.

Η αποκάλυψη της Ματίνας Παγώνη για τους μάρτυρες στον γάμο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

«Δεν είναι έτσι. Εδώ είναι η ανατροπή. Δεν ήμουν εγώ μάρτυρας στον γάμο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου ούτε η Ανθή Βούλγαρη. Ήταν μια φίλη της νύφης. Εγώ με τον Ιορδάνη είμαστε φίλοι εδώ και 20 χρόνια και είμαι από τους ανθρώπους του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος, και η Ανθή, γι’ αυτό και βρεθήκαμε χθες. Ήταν ένα πολύ ευχάριστο γεγονός, μακάρι αυτά τα γεγονότα να συμβαίνουν.

Ο Ιορδάνης έκανε μια τελετή όπως εκείνος πίστευε και του αρμόζει σαν χαρακτήρα, χαμηλών τόνων. Έκανε και ένα πολύ ωραίο πάρτι, περιποιήθηκε τους φίλους και συγγενείς του και όλα καλά. Να ζήσουν ευτυχισμένοι, γιατί η ζωή είναι πάνω από όλα ευτυχισμένες στιγμές. Καλεσμένοι ήταν άνθρωποι από το οικογενειακό του περιβάλλον και στενοί του φίλοι. Δεν υπήρχαν ιδιαίτερες προσωπικότητες για να πούμε.

Δεν ήθελε ο Ιορδάνης να κάνει έναν γάμο τόσο ανοιχτό. Ήθελε έναν γάμο κλειστό. Καλά έκανε γιατί του αρμόζει, έτσι γιατί είναι και ο χαρακτήρας του. Κράτησε χαμηλούς τόνους. Δεν το είχε πει σε πολλούς, αν το είχε πει θα είχε μαζευτεί εκεί όλος ο κόσμος…», αποκάλυψε.

Δείτε επίσης: Ιορδάνης Χασαποπούλος - Αυτός είναι ο γιος του δημοσιογράφου που ήρθε από την Αμερική για τον γάμο του