Φοίβος Βουτσάς: Ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή 22/7 για τον γιο του Κώστα Βουτσά - Η ανάρτηση της Κατσαβού και το σχόλιο της αδερφής του, Σάντρας

Η φωτογραφία με την τρυφερή αγκαλιά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ιδιαίτερη μέρα είναι η σημερινή, Δευτέρα 22 Ιουλίου, για την Αλίκη Κατσαβού, καθώς ο γιος που απέκτησε με τον Κώστα Βουτσά, Φοίβος, έχει τα γενέθλιά του. Έκλεισε τα 8 και οι δυο τους το γιόρτασαν μία μέρα νωρίτερα, με ένα μεγάλο πάρτι, με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η περήφανη μανούλα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από αυτό, συνοδεύοντας την ανάρτησή της με τρυφερές ευχές για τον λατρεμένο της γιο. Τα like έπεσαν "βροχή" και τα σχόλια γέμισαν με ακόμη περισσότερες ευχές από φίλους, γνωστούς, αλλά και αγνώστους.

Η ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τα γενέθλια του γιου της, Φοίβου

«Σήμερα ο Φοίβος γίνεται 8 χρόνων! Χθες όμως έσβησε τα κεράκια του στην τούρτα του αγαπημένου του Ρονάλντο, παρέα με λίγους συμμαθητές του.

Μετά την τούρτα, η γιορτή συνεχίστηκε στο γειτονικό γήπεδο, όπου ο Φοίβος και οι φίλοι του, ο Χρήστος, η Αφροδίτη, ο Γιώργος, ο Μάξιμος και οι μικρές Ειρήνη και Έλενα, έπαιξαν μπάλα μέχρι αργά το απόγευμα.

Χρόνια πολλά, αγάπη μου! Με κάνεις περήφανη για το παιδί που γίνεσαι. ‍Ανθεκτικό, θαρραλέο, χαρούμενο, κοινωνικό και γενναιόδωρο. Είσαι το φως της ζωής μου!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Αλίκη Κατσαβού: «Ήρθε στη ζωή μας πριν λίγο καιρό και...» - Η τρυφερή ανακοίνωση μαζί με τον μικρό Φοίβο αγκαλιά


Ανάμεσα στα σχόλια υπήρχε και ένα που ξεχώρισε, αυτό της αδερφής του μικρού, της Σάντρας Βουτσά, η οποία σημείωσε χαρακτηριστικά: «Φοίβο μου αγαπημένε να σε χαιρόμαστε!!! Να είναι τα Χρόνια σου Πολλά, γεμάτα χαρές, καλοτυχία, δημιουργία κ μόνο υπέροχα πράγματα!!! Σ’ αγαπώ πολύ!!!Η αδελφή σου».

Δείτε επίσης: Οι πραγματικές σχέσεις των παιδιών του Κώστα Βουτσά - Τι συμβαίνει με Σάντρα, Θεοδώρα, Νικολέττα και Φοίβο

Σάντρα Βουτσά ευχή για Φοίβο