Summer's Cool: Βαρύ το κλίμα για τον θάνατο της Ντέμης Γεωργίου, ξέσπασε σε κλάματα η φίλη της - Το μήνυμα της γυναίκας που ετοιμαζόταν να παντρευτεί

«Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε επικήδειο...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Summer's Cool: Βαρύ το κλίμα για τον θάνατο της Ντέμης Γεωργίου, ξέσπασε σε κλάματα η φίλη της - Το μήνυμα της γυναίκας που ετοιμαζόταν να παντρευτεί

Η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου, έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, δύο μήνες πριν τον γάμο της, σε ηλικία 39 ετών, μετά από λοίμωξη. Τα αγαπημένα της πρόσωπα βρίσκονται σε σοκ και με τρεμάμενη φωνή μίλησαν στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Ιουλίου, λίγες ώρες μετά τη δυσάρεστη ανακοίνωση για τον θάνατό της.

Σπάραξαν οι φίλοι της Ντέμης Γεωργίου στον αέρα του Summer's Cool

«Τον τελευταίο καιρό η Ντέμη ήταν μαζί με την σύντροφό της, είχαν ένα εστιατόριο στη Νάουσα της Πάρου, και το Σάββατο το βράδυ μετά από μία υπερκόπωση και μία λοίμωξη, την οποία δεν την είχε καταλάβει, έχασε τις αισθήσεις της στο σπίτι, καθώς δεν είχε πάει στο εστιατόριο για μερικές μέρες, λόγω της κούρασης που είχε και... μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο στην Αθήνα την Κυριακή το πρωί, διασωληνωμένη στη ΜΕΘ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, με την οικογένειά της, που είναι 4-5 φίλοι, χωρίς τις αισθήσεις της και σε τεχνική υποστήριξη. Και σήμερα το πρωί μας άφησε, δύο μήνες πριν τον γάμο της με την σύντροφό της τον Σεπτέμβρη στην Πάρο», είπε χαρακτηριστικά ο Ισίδωρος Φίκαρης με δυσκολία στο πλατό.

Δείτε επίσης: «Πριν τρεις εβδομάδες στην Πάρο μου είχες πει "Ευτυχία είναι..."» - Η συγκινητική ανάρτηση του Ισίδωρου Φίκαρη για τον θάνατό της

«Τον τελευταίο καιρό παραπονιόταν για τα άκρα της και έβαζε κάποιες αλοιφές , φοβόταν και λίγο να κάνει εξετάσεις. Παρόλα αυτά, με πίεση δική μας είχε κανονίσει σήμερα να κάνει τις εξετάσεις, αλλά δεν πρόλαβε... Εκείνο το βράδυ του Σαββάτου ενημέρωσε τα πιο στενά της πρόσωπα ότι δεν αισθάνεται καλά και, μάλιστα, είχε στείλει μήνυμα στον άλλο τον κουμπάρο, τον φίλο μας, ότι αν κλείσει τα μάτια της θα "φύγει", οπότε εκεί καταλάβαμε την σοβαρότητα της κατάστασης, έκλεισαν νωρίτερα το μαγαζί και πήγε η σύντροφός της στο σπίτι, την βρήκε ήδη άσχημα, δεν είχε παλμούς, την μετέφεραν με το ΕΚΑΒ με ηλεκτροσόκ. Από εκεί και έπειτα ήταν σε κώμα, μέχρι να την φέρει το ελικόπτερο εδώ σε εμάς στην Αθήνα που την περιμέναμε όλοι», επισήμανε έπειτα, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης, η κολλητή της, Ανδριάνα, η οποία θα ήταν μία από τους δύο κουμπάρους στον γάμο της.

«Το πάρτι του γάμου της θα το κάνουμε επικήδειο, αλλά θα το κάνουμε όπως ονειρεύτηκε», πρόσθεσε η ίδια, βάζοντας τα κλάματα, εξηγώντας πως δυσκολεύτηκαν πολύ να βρουν ελικόπτερο και όταν έφτασε στο νοσοκομείο στην Αθήνα ήταν ήδη αργά.

Στη συνέχεια, ο Ισίδωρος Φίκαρης, αποκάλυψε πως μίλησε και με την σύντροφο της σεφ, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, η οποία ανέφερε τα εξής: «Σας ευχαριστούμε θερμά για το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνετε προς το πρόσωπο της Ντέμης Γεωργίου. Παρακαλούμε θερμά να τηρηθεί η απαραίτητη διακριτικότητα προς την εκλιπούσα και τους συγγενείς της, καθώς οι στιγμές που διανύουμε είναι δύσκολες και άκρως προσωπικές» - δείτε την εδώ.