Ντέμη Γεωργίου: «Πριν τρεις εβδομάδες στην Πάρο μου είχες πει "Ευτυχία είναι..."» - Η συγκινητική ανάρτηση του Ισίδωρου Φίκαρη για τον θάνατό της

«Μη νευριάσεις που κλαίμε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Η Ντέμη Γεωργίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών έπειτα από οξεία βακτηριακή λοίμωξη (δείτε εδώ τι είναι) το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουλίου, βυθίζοντας στο πένθος και τον πόνο την οικογένειά της, την σύντροφο και τους φίλους της. Ένας ένας την αποχαιρετούν ήδη μέσα από σπαρακτικές αναρτήσεις στα social media.

Ανάμεσά τους και ο Ισίδωρος Φίκαρης, γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία και την συνόδευσε με ένα άκρως συγκινητικό κείμενο, αποκαλύπτοντας μία συνομιλία που είχαν πριν από μερικές μέρες.

Η συγκινητική ανάρτηση του Ισίδωρου Φίκαρη για τον θάνατο της Ντέμης Γεωργίου

«Πριν τρεις εβδομάδες στην Πάρο μου είχες πει "Ευτυχία είναι η γυναίκα μου, οι γάτες, ο σκύλος μου και ένα ηλιοβασίλεμα". Μη νευριάσεις που κλαίμε. Κλαίμε για μία λαμπρή ελεύθερη ψυχή. Για εσένα... Καλό ταξίδι αγάπη μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Θα μας κοιτάς από κει ψηλά και θα...» - "Τσακίζει κόκαλα" ο κολλητός της, Άρτσι, με τον δημόσιο αποχαιρετισμό του

Ισίδωρος Φίκαρης ανάρτηση για Ντέμη Γεωργίου
Instagram / Ισίδωρος Φίκαρης

Η Ντέμη Γεωργίου σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει ετοιμαζόταν σε δυο μήνες να παντρευτεί την σύντροφό της στην Πάρο παρουσία όλων των αγαπημένων της προσώπων. Είχε μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλικότητα της εδώ και πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από την audition της στο παιχνίδι όπου τότε ήταν παντρεμένη με την πρώην την που χώρισαν επεισοδιακά - δείτε την εδώ.

Στην τελευταία φωτογραφία με την σύντροφό της πόζαρε χαμογελαστή και χαρούμενη με κανέναν να μην μπορεί να προβλέψει τι θα γινόταν μετά από λίγες ημέρες...

Ντέμη Γεωργίου σύντροφος

«Ευχαριστώ για οτιδήποτε ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία, να ντυθώ νύφη, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ. Είμαστε σε σύμφωνο συμβίωσης και είμαστε καλά. Η πρόταση γάμου έχει γίνει έτσι κι αλλιώς στο Λονδίνο. Πιστεύω στην εκκλησία, έχω μεγαλώσει με την εκκλησία. Παντρεύομαι εγώ με την κοπέλα μου μέσα στην εκκλησία; Όχι. Πού είναι η ισότητα. Δεν θλίβομαι, απογοητεύομαι για ένα... μισό νομοσχέδιο», είχε εξομολογηθεί η Ντέμη Γεωργίου για το γάμο της σε παλαιότερη συνέντευξη της στην τηλεόραση όταν είχε ψηφισθεί το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια στην Ελλάδα.