Ματίνα Παγώνη: «Περάσαμε πάρα πολύ ωραία! Ήταν πολύ ωραίος...» - Η αποκάλυψη για τον "κρυφό" γάμο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Ήταν η μία από τους δύο μάρτυρες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παντρεύτηκε στα κρυφά την σύντροφό του και ξάφνιασε ολόκληρη την ελληνική showbiz. Έχει καταφέρει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο διέρρευσαν κάποια στιγμιότυπα από το μυστήριο μέσα από το Instagram (δείτε εδώ ποια είναι η καλή του και το εντυπωσιακό της νυφικό).

Η Ματίνα Παγώνη ήταν μία από τους μάρτυρες του γάμου και το πρωί της Δευτέρας 22 Ιουλίου εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega και ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές για το ευχάριστο αυτό γεγονός και κάποιες από τις λεπτομέρειες για την τελετή και το γλέντι.

Οι αποκαλύψεις της Ματίνας Παγώνη για τον γάμο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

«Περάσαμε πάρα πολύ ωραία. Ειλικρινά το περίμενα αυτό, γιατί ο Ιορδάνης είναι ένας άνθρωπος που είναι μετρημένος, σοβαρός και ό,τι κι αν κάνει, το κάνει με πολύ ωραίο τρόπο. Περιποιήθηκε όλους τους φίλους του γιατί ήταν σε στενό κύκλο. Δε χάθηκε και ο κόσμος να δείξουμε δύο φωτογραφίες, να δείξουμε τι ωραίος που ήταν, γιατί ήταν πάρα πολύ ωραίος. Και η νύφη και αυτός», είπε χαρακτηριστικά με χαμόγελο.

Δείτε επίσης: Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Ποιος είναι ο 62χρονος που παντρεύτηκε "κρυφά" - Το διαζύγιο μετά από 25 χρόνια και ο γιος του

Στο πλευρό του Ιορδάνη Χασαπόπουλου βρισκόταν η συνάδελφος και συμπαρουσιάστρια στο Mega, Ανθή Βούλγαρη, με τον σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη, και φωτογραφίες τους, μαζί με την Ματίνα Παγώνη δημοσιεύθηκαν στο Olympospieria.com.

Γάμος Ιορδάνη ΧασαπόπουλουΓάμος Ιορδάνη ΧασαπόπουλουΓάμος Ιορδάνη ΧασαπόπουλουΓάμος Ιορδάνη Χασαπόπουλου