Δημήτρης Μπέλλος: Το σπαρακτικό αντίο στην Ντέμη Γεωργίου που πέθανε ξαφνικά

Η ανάρτηση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Μπέλλος: Το σπαρακτικό αντίο στην Ντέμη Γεωργίου που πέθανε ξαφνικά

Σοκαρισμένοι είναι όλοι με το θάνατο της Ντέμη Γεωργίου. Η σεφ που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef πέθανε μέσα σε λίγες ώρες από οξεία βακτηριακή λοίμωξη. Eνώ βρισκόταν στην Πάρο όπου εργαζόταν, έχασε τις αισθήσεις της. Όταν την παρέλαβε το ΕΚΑΒ δεν είχε επίπεδο συνείδησης και βρισκόταν σε κώμα. Μεταφέρθηκε στο Κρατικό Νίκαιας όπου έφυγε από την ζωή.

Φίλοι της και πρώην συμπαίκτες της στο παιχνίδι μαγειρικής, την αποχαιρετούν μέσω των social media. Ανάμεσα τους και ο Δημήτρης Μπέλλος, κάνοντας μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σοκαρισμένος από την τραγική είδηση.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Μπέλλου για το θάνατο της Ντέμης Γεωργίου

Συγκεκριμένα, ο σεφ που γνωρίσαμε επίσης από το MasterChef δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Ντέμης Γεωργίου και έγραψε «Καλό ταξίδι».

Δημήτρης Μπέλλος Ντέμη Γεωργίου θάνατος

Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται και όλα τα κοντά της πρόσωπα που δεν θα φανταζόντουσαν ποτέ πως μέσα σε λίγα λεπτά θα χανόταν για πάντα. Ο κολλητός της, Άρτσι Καραχάλιος συγκινεί με την ανάρτησή του λίγες ώρες μετά τον θάνατό της.

«Κουμπαρούλα μου. Είμαι σίγουρος ότι θα μας κοιτάς από κει ψηλά και θα μας βρίζεις, αλλά τώρα θα γίνει το μεγαλύτερο party για πάρτη σου. Γιατί πάντα μας έλεγε ότι η ζωή είναι ένα πάρτι. Εγώ έτσι θα σε θυμάμαι, με αυτό το χαμόγελο, τη τρέλα και την αυθεντικότητά σου. Καλό ταξίδι μωρό μου» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Ντέμη Γεωργίου κολλητός

Βακτηριακή λοίμωξη ορίζεται η νόσος που έχει προκληθεί από βακτήρια. Τα βακτήρια συνυπάρχουν με τον ανθρώπινο οργανισμό ποικιλοτρόπως. Δημιουργούν αποικίες στις επιφάνειες του σώματος (συμβίωση) προσφέροντας διάφορα οφέλη. Επίσης, μπορούν να δημιουργήσουν και παρασιτική σχέση με τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα βακτήρια έχουν την ιδιότητα να δημιουργούν μια λοιμώδη σχέση με τον οργανισμό εισβάλλοντας σε ιστούς, καταστρέφοντας κύταρρα και απελευθερόνωντας τοξίνες.