Φαίη Σκορδά: Το δωμάτιο με την ιδιωτική πισίνα και η αστακομακαρονάδα - Φωτογραφίες από τις διακοπές της στο Σούνιο

Πόζαρε με μαγιό και εντυπωσίασε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ολιγοήμερες διακοπές στο Σούνιο έκανε η Φαίη Σκορδά, προτιμώντας να ταξιδέψει λίγες ώρες μακριά από την Αθήνα. Η παρουσιάστρια μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις χαλαρές και ήρεμες διακοπές της.

Οι διακοπές της Φαίης Σκορδά στο Σούνιο

Μέσα από ένα καρουζέλ φωτογραφιών αποτύπωσε την ομορφιά του ξενοδοχείου που έμεινε. Συγκεκριμένα, έκλεισε δωμάτιο με ιδιωτική πισίνα όπου έβλεπε θάλασσα αλλά και το ναό του Ποσειδώνα. Εντυπωσιακό ήταν και το εσωτερικό του δωματίου της.

Δεν έλειψαν οι βουτιές στη θάλασσα πίνοντας το κοκτέιλ της αλλά και οι βραδινή έξοδο απολαμβάνοντας μια νόστιμη αστακομακαρονάδα.

Δείτε επίσης: Ανανεωμένη η Φαίη Σκορδά: Έβγαλε τις τρέσες - Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της με το νέο της κούρεμα


Πίσω στην Αθήνα, μιας και βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού, λοιπόν, μαθαίνουμε πως κλειδώνουν σιγά σιγά τα πρόσωπα που θα στηρίξουν τη Φαίη Σκορδά στο νέο της βήμα στην πρωινή ζώνη του Mega. Έπειτα από αλλεπάλληλες συζητήσεις και συσκέψεις, για την αρχισυνταξία του πρωινού φέρεται πως συμφώνησε η Άννα Ορφανουδάκη με προϋπηρεσία σε μεγάλα show όπως το Secret Song, η πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου αλλά και το Πάμε Πακέτο.

Συνεχίζεται η αναζήτηση για τα πρόσωπα που θα βρεθούν δίπλα στην Φαίη Σκορδά, ενώ το Mega παίρνει από τα χέρια της παρουσιάστρια - σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real - την επιλογή για τις στήλες τις αστρολογίας και της μαγειρικής. Τα ζώδια θα αναλάβει η Βίκυ Παγιατάκη, η οποία μετακινείται εσωτερικά από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα (που θα πάει στη μεσημεριανή ζώνη και δεν θα έχει πλέον ζώδια) στο πρωινό μαγκαζίνο της Φαίης.