Δούκισσα Νομικού: Οικογενειακές φωτογραφίες από το πέτρινο εξοχικό τους στην Μύκονο - Πρωταγωνιστές ο Θεοδωρίδης και τα παιδιά τους

Έτσι περνάει τον Ιούλιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Αγαπημένο νησί της Δούκισσας Νομικού είναι η Μύκονο. Κάθε καλοκαίρι ταξιδεύει εκεί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά τους, όπου περνάνε μεγάλο μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών. Άλλωστε στο νησί των ανέμων έγινε και το παραμυθένιος γάμος τους - δείτε φωτογραφίες.

Και φέτος λοιπόν βρίσκονται στο εξοχικό που διαθέτει η οικογένεια τους, το οποίο είναι ονειρικό. Δεν είναι λίγες οι φορές που το μοντέλο αποφασίζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους κάποιο στιγμιότυπο από το σπίτι και συγκεκριμένα από την εντυπωσιακή βεράντα με την υπέροχη θέα στο Αιγαίο Πέλαγος.

Η θέα είναι μοναδική, αφού βλέπει θάλασσα και γενικά όλο σχεδόν το νησί. Η αυλή διαθέτει επίσης τεράστια πισίνα, και αρκετά έπιπλα για να κάθεται όλη η οικογένεια Νομικού - Θεοδωρίδη - δείτε φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα παιδιά τους

Πριν μερικές ώρες η Δούκισσα Νομικού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές τους στο ονειρικό εξοχικό τους που όπως φαίνεται έκανε μια μάζωξη όλη η οικογένεια.

Δούκισσα Νομικού Μύκονος

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί εκείνη να δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά της, ωστόσο, προσέχει στο τι ανεβάζει. Έχουν μάλιστα επιλέξει να μην δείχνουν τα πρόσωπα της κόρης και του γιου τους.

Μάλιστα, το μοντέλο - παρουσιάστρια έχει αποφασίσει συνειδητά να απέχει από την τηλεόραση, έχοντας αποφασίσει να αφιερωθεί στο μεγάλων των παιδιών της, που είναι και η κύρια προτεραιότητα της.

Όταν είχε βρεθεί σε event το βράδυ της Τρίτης 11/6 και παραχωρώντας δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, είχε αποκαλύψει αν θα επιστρέψει τηλεοπτικά. Θυμίζουμε εδώ, πως η τελευταία φορά που είχαμε δει το μοντέλο σε τηλεοπτικό project ήταν το Πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

Μιας και η αποχώρησή της από την εκπομπή είχε γίνει ξαφνικά και χωρίς ιδιαίτερες εξηγήσεις έχει ειπωθεί ότι η Δούκισσα Νομικού δεν είχε την καλύτερη εμπειρία από την πρωινή εκπομπή. Έτσι λοιπόν σχετικά με το αν θα δούμε τη Δούκισσα Νομικού σε κάτι τηλεοπτικό ή σε κάτι αντίστοιχο το Πρωινό η ίδια απάντησε αρνητικά χωρίς ωστόσο να αφήνει χώρο για περισσότερα σχόλια και εξηγήσεις. «Όχι δεν νομίζω να με δείτε ξανά στην τηλεόραση», είπε.