Τατιάνα Στεφανίδου: Οι βουτιές με μπικίνι και οι έξοδοι με τον Νίκο Ευαγγελάτο - Βίντεο από τις διακοπές με το χλιδάτο σκάφος τους

Έτσι περνάει το φετινό της καλοκαίρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τατιάνα Στεφανίδου: Οι βουτιές με μπικίνι και οι έξοδοι με τον Νίκο Ευαγγελάτο - Βίντεο από τις διακοπές με το χλιδάτο σκάφος τους

Ονειρικές διακοπές περνάει και το φετινό καλοκαίρι η Τατιάνα Στεφανίδου, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο. Το ζευγάρι λατρεύει να παίρνει το σκάφος του και να ταξιδεύει σε διάφορα νησιά του Αιγαίου και του Ιουνίου, όπως ο Γιώργος Λιάγκας με το φουσκωτό του.

Ήδη η παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους βίντεο και φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που βιώνουν.

Οι έξοδοι και οι βουτιές Στεφανίδου - Ευγγελάτου στην Ζάκυνθο

Μια από τις στάσεις που έκαναν είναι στην Ζάκυνθο, όπου επισκέφθηκε την παραλία Ναυάγιο, ενώ έκαναν και την βόλτα τους στο νησί όπου απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο.

Εντυπωσιακή όπως πάντα η Τατιάνα Στεφανίδου πόζαρε επίσης πάνω στο σκάφος με μπικίνι, δείχνοντας μας τις άψογες αναλογίες της.


Όσον αφορά όμως τα επαγγελματικά της παρουσιάστριας πίσω στην Αθήνα, σύμφωνα με την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, έφυγε από τον ALPHA, επειδή το κανάλι θέλει από την επόμενη σεζόν να αναπτύξει το ψυχαγωγικό του προφίλ από το πρωί μέχρι το μεσημέρι.

Όσον αφορά την τηλεοπτική πορεία της παρουσιάστριας, να αναφέρουμε πως ήδη έχει δεχτεί προτάσεις από άλλα κανάλια που την διεκδικούν. Οπότε από την άλλη χρονιά θα την δούμε σε άλλο κανάλι.

Το κενό που αφήνει πίσω της, ο σταθμός προσπαθεί να το αναπληρώσει και ήδη έχουν γίνει συζητήσεις με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος έχει κυκλοφορήσει πως σκοπεύει να επιστρέφει στην τηλεόραση.