Πέθανε ο Manolo: Ποιος ήταν ο 26χρονος που έγινε viral με το "Αεράκι" της Ελένης Φουρέιρα

Θλίψη σε Instagram και Tik Tok! Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Κοψιάλη και της Super Κικής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε ο Manolo: Ποιος ήταν ο 26χρονος που έγινε viral με το

Τεράστιο σοκ και θλίψη προκαλεί η είδηση πως ο Manolo έφυγε ξαφνικά από την ζωή. Την είδηση μετέφερε μέσω ανάρτησης του ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, ενώ στην συνέχεια έγιναν και άλλες αναρτήσεις στα social media, με την είδηση του θανάτου του να κυκλοφορεί παντού.

Οι αναρτήσεις για το θάνατο του Manolo

Ο Μανώλης Βαβουράκης - όπως ήταν στην πραγματικότητα το όνομα του - ήταν γνωστός στα social media ως Manolo. Ο 26χρονος είχε γίνει viral σε Instagram και Tik Tok με το τραγούδι "Αεράκι" της Ελένης Φουρέιρα και έκτοτε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media κοινοποιούσε συνέχεια cover του σε διάσημα τραγούδια. Μάλιστα, είχε γνωρίσει και από κοντά την τραγουδίστρια.

Σε ανάρτηση του ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έγραψε για το θάνατο του: «Δεν περίμενα ποτέ ότι θα έβαζα τέτοιο story για αυτό το παιδί. Εύχομαι να έφυγες χαμογελαστός και ευτυχισμένος όπως σε θυμάμαι. Καλό ταξίδι Μανόλο».

Manolo Πέθανε

Από την άλλη η Super Κική δημοσίευσε: «Πέθανε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στην Ελλάδα! Ο Μανώλο τι μήνυμα που μας άφησε: Κάντε αυτό που θέλετε ακόμα κι αν δεν σας αποδέχονται όλοι».

Πέθανε ο Μανόλο

Σύμφωνα με σχόλιο που έχουν γίνει στα social media ο 26χρονος Μανόλο αντιμετώπιζε εδώ και χρόνια πρόβλημα με την υγεία του, το οποίο επιδεινώθηκε ξαφνικά και δυστυχώς έφυγε από την ζωή.

τελευταία του ανάρτηση ήταν στις 10 Ιουλίου.

Παράλληλα μάχη με την ζωή της δίνει η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ντέμη Γεωργίου.