Ντέμη Γεωργίου: Μάχη για τη ζωή της δίνει η πρώην παίκτρια του MasterChef - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη

Σε ένα θαύμα ελπίζουν τα πρόσωπα της οικογένειας της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ντέμη Γεωργίου: Μάχη για τη ζωή της δίνει η πρώην παίκτρια του MasterChef - Νοσηλεύεται διασωληνωμένη

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Ντέμη Γεωργίου, η σεφ που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο MasterChef (δείτε τι είχε πει για την συμμετοχή της στο παιχνίδι μαγειρικής). Σύμφωνα με τo Athensmagazine.gr νοσηλεύεται διασωληνωμένη και σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Το μικρόβιο που κόλλησε η Ντέμη Γεωργίου και η κατάσταση της υγείας της

Η 39χρονη η οποία εργαζόταν στην Πάρο, όπως αναφέρεται υπέστη οξεία βακτηριακή μόλυνση και έχασε τις αισθήσεις της το βράδυ του Σαββάτου 20/7. Άμεσα οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού όπου οι γιατροί τις παρείχαν όλες τις απαραίτητες βοήθειες.

Λίγες ωστόσο ώρες μετά και συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής 21/7 η Ντέμη Γεωργίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ελικόπτερο στην Αθήνα όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Στο πλευρό της βρίσκονται οι φίλοι της, οι οποίοι ελπίζουν να γίνει ένα θαύμα, καθώς η κατάσταση της υγείας της κρίνεται κρίσιμη.

Δυστυχώς η Ντέμη Γεωργίου δεν τα κατάφερε και έφυγε από την ζωή...

Ντέμη Γεωργίου Masterchef νοσοκομείο

Μια από τις τελευταίες εμφανίσεις της στην τηλεόραση:

Η Ντέμη Γεωργίου σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις της στην τηλεόραση, είχε μιλήσει στην εκπομπή Γειά σου για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Έχασα τον μπαμπά μου νωρίς και με τη μαμά μου δεν ένιωσα μειονεκτικά», ανέφερε αρχικά για την προσωπική της ζωή και την αγάπη αλλά και την αποδοχή που δέχτηκε από την οικογένεια της.

«Ευχαριστώ για οτιδήποτε ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία, να ντυθώ νυφούλα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορώ. Δεν θέλω να παντρευτώ σε δημαρχείο. Το νομοσχέδιο είναι ένα μικρό βήμα. Θεωρώ δεν θα αλλάξει τίποτα», είπε στην συνέχεια για τη ψήφιση του νομοσχεδίου.

Ενώ, αποκάλυψε πως έχει κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφό της: «Είμαστε σε σύμφωνο συμβίωσης και είμαστε καλά. Η πρόταση γάμου έχει γίνει έτσι κι αλλιώς στο Λονδίνο» - δείτε την σύντροφό της εδώ.

«Πιστεύω στην εκκλησία, έχω μεγαλώσει με την εκκλησία. Παντρεύομαι εγώ με την κοπέλα μου μέσα στην εκκλησία; Όχι. Πού είναι η ισότητα. Δεν θλίβομαι, απογοητεύομαι για ένα… μισό νομοσχέδιο», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο.