Δανάη Μιχαλάκη: «Λιώσαμε» με τη φωτογραφία της κόρης της - Μας συστήνει τις μαίες που βρίσκονται πάντα δίπλα της!

Πρώτο καλοκαίρι ως μαμά!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της περνάει τον τελευταίο χρόνο η Δανάη Μιχαλάκη, από την ημέρα που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Η πρωταγωνίστρια περνάει το πρώτο της καλοκαίρι ως μαμά, και φυσικά αυτό περιλαμβάνει πολλές αγκαλιές με την κόρη της.

Για του λόγου το αληθές, η ευτυχισμένη μαμά μοιράστηκε σήμερα Κυριακή 21/7 μια γλυκιά φωτογραφία με την κόρη της αλλά και δύο μαίες τις οποίες και θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια. Σύμφωνα με τη Δανάη Μιχαλάκη, κάνουν την πιο ωραία δουλειά του κόσμου και βοηθούν γυναίκες σε μία περίοδο που έχουν ανάγκη.

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπαγεωργίου: «Η Δανάη Μιχαλάκη ήταν ψυχοθεραπεία, με τράβηξε από τον συναισθηματικό βούρκο»

Οι μαίες που βρίσκονται δίπλα στη Δανάη Μιχαλάκη και την κόρη της

Όπως εξομολογήθηκε η Δανάη Μιχαλάκη, μάλιστα, τις χρειάστηκε κι εκείνη τον τελευταίο χρόνο. Όταν ζήτησε τη βοήθειά τους, εκείνες βρίσκονται πάντα κοντά της.

«Η Βαρβάρα και η Αλίκη είναι Μαίες. Για μένα κάνουν την πιο ωραία δουλειά του κόσμου όλου. Βοηθάνε τις μανούλες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, στη γέννα, μετά τη γέννα, στο σπίτι με το μπάνιο του μωρού, με τον θηλασμό, τον ύπνο. Σε οτιδήποτε χρειάζεσαι, είναι πάντα εκεί για σένα. Όπως ήταν και για μένα και θα είμαι για πάντα ευγνώμων», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Δανάη Μιχαλάκη.

https://www.instagram.com/p/C9rdfy_qbaJ/?hl=el