Δημήτρης Κατριβέσης: Ανατροπή για τον πρώην σύζυγο της Μαριάντας Πιερίδη – Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Ποζάρει μαζί της και διαψεύδει τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν με άλλη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μπορεί τα δημοσιεύματα να ήθελαν τον Δημήτρη Κατριβέση σε σχέση με το μοντέλο, Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη, ωστόσο εκείνος το διέψευσε με ευρηματικό τρόπο και αποκαλύπτοντας τελικά τη γυναίκα στο πλευρό του, μετά το χωρισμό του από τη Μαριάντα Πιερίδη.

Ο chef βρίσκεται σε σχέση με την Αναστασία Κατρανιά και μόλις μοιράστηκε τα πρώτα στιγμιότυπα μαζί της. Ο Δημήτρης Κατριβέσης δημοσίευσε βίντεο αλλά και φωτογραφίες με την Αναστασία Κατρανιά, το απόγευμα της Κυριακής 21/7, στις οποίες τους βλέπουμε σε τρυφερά τετ α τετ.

Οι φωτογραφίες του Δημήτρη Κατριβέση με τη νέα του σύντροφο

Ο Δημήτρης Κατριβέσης έκανε και μια ανάρτηση, στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει στο πλευρό της αγαπημένης του στην πισίνα. «Εγώ και εσύ. Είσαι αληθινή; Σε ευχαριστώ και μόνο που μου γελάς», «Πραγματική αγάπη σε ένα ασανσέρ», «Σε μία ζεστή μέρα ηρέμησε την ψυχή σου με μία αγκαλιά», είναι μόνο μερικά από τα λόγια αγάπης, μέσα απ' τα οποία αποκάλυψε αυτή τη σχέση

Η 31χρονη Αναστασία Κατρανιά μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο πηγαινοέρχεται στη Σαντορίνη καθώς ο Δημήτρης Κατριβέσης ηγείται της κουζίνας στο ξενοδοχείο Kivotos Santorini. Τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν σε σχέση με την Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη, μοντέλο με τίτλους ομορφιάς (Star Tourism Hellas 2020, Miss Face Hellas 2019) και σπουδάστρια ψυχολογίας, τελικά διαψεύδονται έμπρακτα.

Δείτε παρακάτω τα κοινά τους στιγμιότυπα:

Δημήτρης Κατριβέσης νέα σύντροφος
Δημήτρης Κατριβέσης νέα σύντροφος