Καλομοίρα – Μας συστήνει την όμορφη μητέρα της: «Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την αγάπη μου για σένα»

Της έχει αδυναμία

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μπορεί να έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, ωστόσο η Καλομοίρα δεν ξεχνάει τις ρίζες της και τους ανθρώπους που τη μεγάλωσαν. Συγκεκριμένα δεν έκρυψε την αδυναμία που έχει στη μητέρα της, Ελένη, την οποία και μας σύστησε με μία σπάνια φωτογραφία.

Οι δύο γυναίκες έχουν πολλά κοινά στα εξωτερικά χαρακτηριστικά ως μαμά και κόρη -στο χαμόγελο ειδικά είναι ίδιες. Με αυτή την αφορμή, η Καλομοίρα θέλησε να εκφράσει και την αγάπη της για την γυναίκα που την έφερε στον κόσμο, τονίζοντας όμως ότι δεν μπορούν να χωρέσουν σε λέξεις τα συναισθήματά της.

Δείτε επίσης: Καλομοίρα: Διώροφο με τεράστιο πράσινο κήπο - Το σπίτι που μένει με τον Μπούσαλη και τα παιδιά τους στην Αμερική

Η φωτογραφία της Καλομοίρας με τη μητέρα της

Η τραγουδίστρια ανέβασε πριν από λίγες ώρες φωτογραφία με τη μητέρα της, Ελένη, και πόζαραν χαμογελαστές. «Η βασίλισσά μου, η όμορφη μητέρα μου. Τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν την αγάπη μου για σένα και όλα όσα κάνεις!», έγραψε στην ανάρτησή της η Καλομοίρα.

Η αποκάλυψη για τον πατέρα της

Ως καλεσμένη στο Tv Queen, η Καλομοίρα είχε μιλήσει για τη σχέση με τον πατέρα της και όσα την πίκραναν. «Είχε ζωγραφίσει η κόρη μου μία φωτογραφία της Νέας Υόρκης και του λέει "μπαμπά, κοίτα!". Με κοιτάει σαν να ήθελε να μου πει "αυτό θέλεις να της κάνω;" και άρχισε να της λέει υπερβολές. Το εννοούσε αλλά έκανε υπερβολές για μένα, της κάνει "είναι η πιο ωραία φωτογραφία που έχω δει". Και εκεί βάζω τα κλάματα αλλά φρικτά, δεν ήταν νορμάλ, σαν να ξέσπασε κάτι. Και λέω "oh my god, παντρεύτηκα τον μπαμπά μου!". Γιατί ήθελα το μπράβο από τον μπαμπά μου και μου πήρε πόσα χρόνια», έλεγε χαρακτηριστικά.

«Πήρα μετά τον ψυχοθεραπευτή μου, του το είπα και μου λέει "πώς ήταν ο πατέρας σου;". Εκεί το ανέλυσα. Πολύ καλός πατέρας ο πατέρας μου, αλλά… και στη Eurovision δεν ήρθε. Εγώ να χάσω τη Eurovision του παιδιού μου; Θα τρελαθώ! Δεν το έκανε από κακία, δούλευε. Δεν τον παρεξηγώ κιόλας, απλά έπρεπε να τα βρω με τον εαυτό μου και να μην το περιμένω από τον άντρα μου, γιατί ο άντρας μου δεν είναι ο πατέρας μου», συμπλήρωνε σχετικά η Καλομοίρα