Ιορδάνης Χασαποπούλος: Αυτός είναι ο γιος του δημοσιογράφου που ήρθε από την Αμερική για τον γάμο του

Είναι 30 χρονών και τον λατρεύει

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ευτυχισμένες στιγμές για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, καθώς πριν από λίγες ώρες παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την αγαπημένη του, Μαρία Σκοπελίτου. Η τελετή έγινε υπό άκρα μυστικότητα και παρουσία μόνο στενών φίλων και συνεργατών του δημοσιογράφου, όπως η Ανθή Βούλγαρη και η Ματίνα Παγώνη, που ήταν μάλιστα και μάρτυρας.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η σχεδιάστρια του νυφικού φορέματος Όλγα Καραβερβέρη, η οποία βρέθηκε στο μυστήριο και ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με τους νεόνυμφους.

Δείτε επίσης: Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Νέες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο του - Μάρτυρας η Ματίνα Παγώνη

Ο γιος του Ιορδάνη Χασαπόπουλου από τον πρώτο του γάμο

Ο δημοσιογράφος κρατάει χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική του ζωή, ειδικά μετά το διαζύγιό του. Από τον πρώτο του γάμο ο δημοσιογράφος έχει αποκτήσει έναν γιο, ο οποίος είναι σήμερα 30 χρονών.

Ιορδάνης Χασαπόπουλος γιος

Μπορεί να μένει μόνιμα στην Αμερική, ωστόσο ο Στυλιανός Χασαπόπουλος δεν θα μπορούσε να λείπει από τον πολιτικό γάμο του πατέρα του και ήρθε στην Ελλάδα για να τον συγχαρεί σε αυτή την όμορφη στιγμή.

Ο Στυλιανός Χασαπόπουλος κρατάει ένα διακριτικό προφίλ απέναντι στη δημοσιότητα, ωστόσο στο παρελθόν έχει μιλήσει στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», για να κάνει έκπληξη στον πατέρα του. Οι ελάχιστες φωτογραφίες του προέρχονται από το προφίλ του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, που έχει χαρακτηριστική αδυναμία στον μοναχογιό του και λάμπει όποτε βρίσκεται στο πλευρό του.

Το «βάρος» για τον γιο του

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είχε μιλήσει για τον γιο του στο The 2Night Show: «Έχω βάρος μέσα μου ότι λόγω δουλειάς για μια πολύ μεγάλη περίοδο δεν είδα τον γιο μου να μεγαλώνει. Νομίζω πως μου το συγχώρεσε, το έχουμε συζητήσει. Ασχολείται με τα οικονομικά τώρα, όχι με τη δημοσιογραφία -χτύπα ξύλο. Είμαι περήφανος γιατί είναι “σκυλί του πολέμου”. Ήρθε μια μέρα και μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στην Ιρλανδία για δουλειά. Έκλαιγα βέβαια μια βδομάδα. Τώρα είναι στην Αμερική και έχω δυο χρόνια να τον δω από κοντά λόγω κορονοϊού. Τον θαυμάζω και είμαι περήφανος για αυτόν».