Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Νέες φωτογραφίες από τον μυστικό γάμο του - Μάρτυρας η Ματίνα Παγώνη

Στο πλευρό του και η Ανθή Βούλγαρη με τον σύζυγό της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: olympospieria.com
Φωτογραφία: olympospieria.com

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Σκοπελίτου, κάτω από άκρα μυστικότητα, χθες Σάββατο 20 Ιουλίου.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA» κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή μετά το πρόσφατο διαζύγιο, καθώς και στα σχέδιά του να προβεί ξανά στο μεγάλο βήμα, γι’ αυτό και ξάφνιασε τους πάντες με αυτή την κίνηση.

Δείτε επίσης: Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Παντρεύτηκε κρυφά - Η πρώτη φωτογραφία με την σύζυγό του και το εντυπωσιακό νυφικό!

Γάμος Χασαπόπουλος

«Κοινωνία Ώρα Mega» στον γάμο του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Την είδηση γνωστοποίησε η σχεδιάστρια του φορέματος της νύφης, Όλγα Καραβερβέρη. Πέρα από εκείνη, στο πλευρό του Ιορδάνη Χασαπόπουλου βρισκόταν η συνάδελφος και συμπαρουσιάστρια στο Mega, Ανθή Βούλγαρη, με τον σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη. Στο πλευρό του 62χρονου δημοσιογράφου βρισκόταν επίσης, ως μάρτυρας, η Ματίνα Παγώνη που διατηρεί πλέον φιλική σχέση μαζί του!

Δείτε παρακάτω τις νέες φωτογραφίες από τον γάμο του δημοσιογράφου με την αγαπημένη του, οι οποίες δημοσιεύθηκαν στο Olympospieria.com.

Γάμος Ιορδάνη Χασαπόπουλου
Γάμος Ιορδάνη Χασαπόπουλου
Γάμος Ιορδάνη Χασαπόπουλου
Γάμος Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έχει έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο του, ο οποίος μένει μόνιμα στην Αμερική, αλλά εννοείται πως ήρθε στην Ελλάδα για τον πολιτικό γάμο του πατέρα του.

«Έχω βάρος μέσα μου ότι λόγω δουλειάς για μια πολύ μεγάλη περίοδο δεν είδα τον γιο μου να μεγαλώνει. Νομίζω πως μου το συγχωρέσε, το έχουμε συζητήσει. Ασχολείται με τα οικονομικά τώρα, όχι με τη δημοσιογραφία- χτύπα ξύλο. Είμαι περήφανος γιατί είναι «σκυλί του πολέμου». Ήρθε μια μέρα και μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στην Ιρλανδία για δουλειά. Έκλαιγα βέβαια μια βδομάδα. Τώρα είναι στην Αμερική και έχω δυο χρόνια να τον δω από κοντά λόγω κοροναϊού. Τον θαυμάζω και είμαι περήφανος για αυτόν», είχε δηλώσει ο Ιορδάνης Χασοπόπουλος στο παρελθόν για το παιδί του.