Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Παντρεύτηκε κρυφά - Η πρώτη φωτογραφία με την σύζυγό του και το εντυπωσιακό νυφικό!

Πανέμορφη η νύφη!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Παντρεύτηκε κρυφά - Η πρώτη φωτογραφία με την σύζυγό του και το εντυπωσιακό νυφικό!

Λίγες ημέρες μετά το τέλος της εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος αντάλλαξε κάτω υπό άκρα μυστικότητα όρκους αιώνιας αγάπης με την γυναίκα της ζωής του, Μαρία Σκοπελίτου. Πιο συγκεκριμένα το το απόγευμα του Σαββάτου (20/7) ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του MEGA, μετά το ηχηρό του διαζύγιο έπειτα από 25 χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική του ζωή.

Την είδηση έκανε γνωστή η σχεδιάστρια μόδας Όλγα Καραβερβέρη, η οποία παραβρέθηκε στο μυστήριο και φωτογραφήθηκε με τους νεόνυμφους.

Λαμπερός γάμος για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο!

Ιορδάνης Χασαπόπουλος γάμος

Η Μαρία Σκοπελίτου εργάζεται ως αισθητικός. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από περίπου δύο χρόνια και μένουν μαζί στο σπίτι του δημοσιογράφου στα νότια προάστια. Παράλληλα, ο δημοσιογράφος έχει έναν γιο από τον προηγούμενο γάμο του, ο οποίος μένει μόνιμα στην Αμερική, αλλά εννοείται πως ήρθε στην Ελλάδα για τον πολιτικό γάμο του πατέρα του.

«Έχω βάρος μέσα μου ότι λόγω δουλειάς για μια πολύ μεγάλη περίοδο δεν είδα τον γιο μου να μεγαλώνει. Νομίζω πως μου το συγχωρέσε, το έχουμε συζητήσει. Ασχολείται με τα οικονομικά τώρα, όχι με τη δημοσιογραφία- χτύπα ξύλο. Είμαι περήφανος γιατί είναι «σκυλί του πολέμου». Ήρθε μια μέρα και μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στην Ιρλανδία για δουλειά. Έκλαιγα βέβαια μια βδομάδα. Τώρα είναι στην Αμερική και έχω δυο χρόνια να τον δω από κοντά λόγω κοροναϊού. Τον θαυμάζω και είμαι περήφανος για αυτόν», είχε δηλώσει ο Ιορδάνης Χασοπόπουλος στο παρελθόν για το παιδί του.