Εξωπραγματικό: Εκείνη έχει εκατομμύρια αλλά... - Γιος πασίγνωστης τραγουδίστριας ψάχνει στα σκουπίδια για φαγητό

«Να πεινάω και να συνειδητοποιώ ότι δεν έχω αρκετά χρήματα για να βρω φαγητό οπότε ψάχνω τα… σκουπίδια»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Shutterstock
Shutterstock

«Είναι υπέροχο να νιώθω ότι είναι εννιά το βράδυ, να πεινάω και να συνειδητοποιώ ότι δεν έχω αρκετά χρήματα για να βρω φαγητό οπότε ψάχνω τα… σκουπίδια. Είναι διασκεδαστικό να είσαι νέος», δήλωσε ο γιος της πασίγνωστης τραγουδίστριας ενώ εκείνη την ίδια στιγμή φέρεται να «αξίζει» 850 εκατομμύρια δολάρια (658 εκατομμύρια £), και να διαθέτει ένα επικερδές χαρτοφυλάκιο ακινήτων, συμπεριλαμβανομένης μιας έπαυλης 32,5 εκατομμυρίων δολαρίων (25 εκατομμυρίων £) στο Upper East Side της Νέας Υόρκης.

Ο λόγος φυσικά για την Μαντόνα!

Ο 18χρονος υιοθετημένος Ντέιβιντ είναι ένα από τα έξι παιδιά της Βασίλισσας της Ποπ μαζί με τη Λούρδη, 27, Ρόκο, 23, Μέρσι, 18 και τις 11χρονες δίδυμες Στέλλα και Εστέρ. Ο Ντέιβιντ είναι το τελευταίο παιδί που πέταξε από… τη φωλιά αφού μετακόμισε για να ζήσει με την κοπέλα του Μαρία Ατουέστα, 21 ετών, στη γειτονιά της Νέας Υόρκης, το Μπρονξ, καθώς προσπαθεί να τα καταφέρει μόνος του στο Big Apple.

Δείτε επίσης: Χορεύει με μπεζ μάξι φόρεμα - Ο 16χρονος γιος της Μαντόνα παρέα με την μικρότερη αδερφή του

Σε ένα πρόσφατο live του Instagram, μίλησε για την ταπεινή, αλλά χαρούμενη, εμπειρία αναφέροντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων «Το αγαπώ. Δεν είμαι μόνος μου, έχω την κοπέλα μου. Αλλά το λατρεύω».

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια ενημέρωση του Instagram, επιβεβαίωσε επίσης ότι η Madonna, 65 ετών, δεν είναι πλέον single. «Για να πω την αλήθεια, δεν είναι single. Βγαίνει με έναν άντρα. . . Αυτή είναι η ζωή της. Θα κάνει ό,τι θέλει να κάνει», είπε, σύμφωνα με τη Mirror.