Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το νέο του επάγγελμα - Άφησε λίγο στην άκρη το τραγούδι για να ασχοληθεί με...

Απίστευτο

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τραγουδιστές και από τους πιο εμπνευσμένους συνθέτες σε Ελλάδα και Κύπρο. Μπορεί όλοι μας να έχουμε σιγοτραγουδήσει κατά καιρούς κάποια από τις επιτυχίες του και στις συναυλίες του να γίνεται το αδιαχώρητο, όμως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν σταματά να εξελίσσεται επεκτείνοντας τη δράση του και σε άλλους τομείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real και της Κορύνας Μανταγάρη, ο γνωστός καλλιτέχνης τον τελευταίο καιρό ασχολείται επαγγελματικά με το real estate. Εκτός από τις επενδύσεις που κάνει εδώ και μια δεκαετία σε ακίνητα και νέες κατασκευές τόσο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κύπρο, όσο και στην Ελλάδα, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πήρε την απόφαση να δραστηριοποιηθεί ακόμα πιο δυναμικά σε αυτόν τον τομέα. Όλα ξεκίνησαν όταν έκανε έρευνα για να αγοράσει το σπίτι που διέμενε στα νότια προάστια, αλλά και το ακίνητό του στην Πάρο.

Δείτε επίσης: Δύο μονοκατοικίες σε Γλυφάδα και Πάρο, πάνω από 200.000 ευρώ σε τράπεζα στο Λουξεμβούργο και όχι μόνο - Στη φόρα η περιουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Το προσωπικό ενδιαφέρον του εξελίχθηκε σε μεγάλη αγάπη για το real estate και πηγές από το περιβάλλον του αναφέρουν ότι έχει πραγματικό ταλέντο στο να εντοπίζει το ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες του εκάστοτε αγοραστή.

Οι καλοκαιρινές συναυλίες του Μιχάλη Χατζηγιάννη


Με τη γη, όμως, έχει να κάνει και ο τίτλος του νέο του άλμπουμ που κερδίζει την αγάπη του κοινό άμα τη κυκλοφορία του. Η νέα δισκογραφική δουλειά του έχει τίτλο Terra Incognita και κυκλοφορεί από την Heaven Music. Παράλληλα αυτό το καλοκαίρι θα βρει τον τραγουδιστή επί σκηνής στο πλαίσιο της περιοδείας του σε Ελλάδα και Κύπρο να γεμίζει με ρυθμό και μελωδίες τις ζεστές βραδιές.

Ανάμεσα στις συναυλίες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει προγραμματίσει να χαλαρώσει με ολιγοημερές αποδράσεις. Μια από αυτές θα είναι σίγουρα στην Κύπρο όπου θα έχει την ευκαιρία να περάσει χρόνο με τους γονείς του και την αδερφή του, στους οποίους έχει μεγάλη αδυναμία.