Δημήτρης Κατριβέσης: Ξανθιά και μοντέλο - Η νέα σύντροφός του μετά τον χωρισμό του από την Μαριάντα Πιέριδη

Ονόματα και φωτογραφίες στην φόρα

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP/ Εγκαίνια Showroom
NDP/ Εγκαίνια Showroom "Allover" & "Project Soma" 06/07/2023 - Δημήτρης Κατριβέσης Μαριάντα Πιερίδη

Τρία χιλιόμετρα βορειοδυτικά των Φηρών, στο υψηλότερο σημείο της καλντέρας, ο Δημήτρης Κατριβέσης ζει εκ νέου το όνειρό του, αναφέρει χαρακτηριστικά ρεπορτάζ της Real που φέρνει στη δημοσιότητα το νέο έρωτα του γνωστού σεφ, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την επίσης ξανά ερωτευμένη Μαριάντα Πιερίδη (δείτε εδώ τον νέο της σύντροφο).

Έπειτα από μια πολύ δύσκολη περίοδο στην προσωπική του ζωή, το γλυκό έδεσε και ο βραβευμένος σεφ χαμογελά ξανά.

Ο έρωτας είναι στο μενού του Δημήτρη Κατριβέση!

Η Αλεξάνδρα Κουτσαντώνη, μοντέλο με τίτλους ομορφιάς (Star Tourism Hellas 2020, Miss Face Hellas 2019) και σπουδάστρια ψυχολογίας, πηγαινοέρχεται συχνά το τελευταίο διάστημα στη Σαντορίνη, σύμφωνα με πληροφορίες της Σήλιας Αποστόλου.

Δημήτρης Κατριβέσης
Instagram/@alexandra1koutsantoni

Ο προορισμός της όπως παρατηρούν πολλοί που βρίσκονται στο ξενοδοχείο Kivotos Santorini είναι πάντα το εστιατόριο του οποίου ηγείται ο Δημήτρης Κατριβέσης. Σύμφωνα, δε, με έγκυρες πηγές οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν ο σεφ αναχωρήσει για το νησί.

Η έλξη ήταν αμοιβαία, ο ένας γοητεύτηκε από τον άλλον και αποφάσισαν παρά την συνθήκη της απόστασης να προχωρήσουν σε αυτό το ειδύλλιο. «Η σχέση τους είναι μοντέρνα και ελεύθερη», λένε οι καλά γνωρίζοντες. Άλλωστε και οι δυο βρίσκονται σε μια ιδιαίτερη φάση της ζωής τους όσον αφορά τα προσωπικά καθώς εκείνος μόλις βγήκε από έναν γάμο 7 χρόνων ενώ εκείνη συνεχίζει τις σπουδές της και παράλληλα κυνηγάει τα όνειρά της στον χώρο του μόντελινγκ.

Δημήτρης Κατριβέσης νέα σύντροφος
Instagram/@alexandra1koutsantoni

Όσοι γνωρίζουν τον Δημήτρη Κατριβέση μιλούν για ένα άτομο αποφασιστικό και εξαιρετικά επίμονο με όποιον στόχο βρίσκεται μπροστά του αφού έχει μάθει να κυνηγά μέχρι να τον κατακτήσει. Όσοι τους έχουν δει μαζί κάνουν λόγο για μια δυνατή μεταξύ τους χημεία η οποία δεν περνά απαρατήρητη. Και οι δυο, ωστόσο, είναι χαμηλών τόνων άνθρωποι, που προσπαθούν να αποφεύγουν αδιάκριτα βλέμματα και σχόλια. Επιλέγουν να μοιράζονται ιδιωτικά τον ενθουσιασμό τους γι' αυτό που ζουν και αφήνουν τη σχέση τους να εξελιχθεί με φυσικότητα και να δοκιμαστεί στο μόνο αξιόπιστο πεδίο: αυτό του χρόνου.