Ελένη Μενεγάκη - Ξεκίνησε διακοπές και δηλώνει: «Ευτυχία είναι, να μοιράζεσαι στιγμές με τους αγαπημένους σου»

Η πρώτη φωτογραφία της παρουσιάστριας για το καλοκαίρι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/elenimenegaki
instagram/elenimenegaki

Αυτή η χρονιά σήμανε ένα τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη που αποχαιρέτησε το Mega και τους τηλεθεατές την Παρασκευή 5 Ιουλίου. Το στούντιο άδειασε, τα φώτα έσβησαν και η παρουσιάστρια δηλώνει πως δεν πρόκειται να αναλάβει ξανά καθημερινό πόστο.

Και κάπως έτσι αναχώρησε για την αγαπημένη της Άνδρο, όπου κάθε καλοκαίρι περνάει μεγάλο μέρος των διακοπών της, στην ξενοδοχειακή μονάδα «Όναρ» που διατηρεί με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο. Η Ελένη Μενεγάκη έχει βρει τον επίγειο παράδεισό της και δεν τον αλλάζει με τίποτα.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Μαγευτικές φωτογραφίες από το ανακαινισμένο Όναρ - Τα ξύλινα τραπέζια και η υπέροχη κρεβατοκάμαρα

Λάμπει η Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη φωτογραφία από τις διακοπές της

Σήμερα, Σάββατο 20/7, η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση για το φετινό καλοκαίρι. Η παρουσιάστρια χαμογελάει διάπλατα και δείχνει απόλυτα ευχαριστημένη με τον προορισμό της, τον οποίο δεν αποκάλυψε. Σημασία, άλλωστε, έχουν τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό της, δηλαδή τα μέλη της οικογένειας της.

«Ευτυχία είναι, να μοιράζεσαι στιγμές με τους αγαπημένους σου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελένη Μενεγάκη, που πλέον εμφανίζεται διατεθειμένη να αφιερώσει κάθε στιγμή στους δικούς της.

Τα λόγια με τα οποία αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές

Στην τελευταία της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη είχε πει μεταξύ άλλων: «Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους τηλεθεατές, καλή συνέχεια στους αγωνιστές της καθημερινής ζώνης. Εγώ σβήνω το λαμπάκι μου και δεν θα ξαναμπώ, δούλεψα πάρα πολύ σε αυτό το κάθε μέρα, το οποίο είναι δύσκολο και κοπιαστικό, αλλά πολύ αγαπησιάρικο.

Και μόνο ένα καθημερινό πρόγραμμα μπορεί να σε φέρει σε επαφή πραγματικά με τους τηλεθεατές, να σε φέρει κοντά, να σπάει την οθόνη, να σπάει το γυαλί και να γίνεσαι ένα και ας μην τους βλέπεις, ας βλέπουν αυτοί από μακριά, αλλά πάντα δίπλα.

Να είστε καλά, να περνάτε ωραία και όταν πέφτετε να βρίσκετε ανθρώπους, προγράμματα, φίλους που σας κάνουν να χαμογελάτε. Να χαμογελάτε ρε παιδιά, γιατί είναι υγεία. Να είστε καλά», είπε η Ελένη Μενεγάκη.