Ελεονώρα Μελέτη & Έλενα Ακρίτα: Κόντρα από το... πουθενά – Πώς ξεκίνησε η δημόσια αντιπαράθεση

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν οι δύο γυναίκες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Ένα ειλικρινές λάθος στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και την Έλενα Ακρίτα. Θυμίζουμε πως, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, η Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δέχτηκε σωρεία υβριστικών μηνυμάτων για τη μητέρα της, κατονομάζοντας μία γυναίκα για την επίθεση, που τυχαίνει να έχει το ίδιο όνομα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Μία από τις ιστοσελίδες που κάλυψαν το εν λόγω γεγονός εκ παραδρομής ανέφερε πως η Έλενα Ακρίτα ήταν εκείνη που ξεκίνησε τις επιθέσεις απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη, κάτι που αναδημοσίευσε εκείνη απειλώντας πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της για συκοφαντική δυσφήμιση.

Δείτε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη – Στο στόχαστρο κακόβουλων η μητέρα της: «Είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει»

Τα οργισμένο μήνυμα της Έλενας Ακρίτα για την Ελεονώρα Μελέτη

«Η Ευρωβουλεύτρια της ΝΔ Ελεωνόρα Μελέτη διαπράττει σε βάρος μου το έγκλημα της συκοφαντικής δυσφήμησης. Γράφει δημόσια ότι έκανα διαδικτυακή επίθεση στη μητέρα της. Το σάιτ το αναπαράγει χωρίς να το διασταυρώσει, χωρίς να ψάξει αν υπάρχει δικό μου σχόλιο ή όχι. Που δεν υπάρχει ούτε υπήρξε ποτέ. Δεν ξέρω τη μητέρα της, δεν έχω ασχοληθεί με τη μητέρα της, δεν με ενδιαφέρει ούτε η μητέρα της ούτε η ίδια.

Καλώ την ευρωβουλεύτρια η οποία συνειδητά βλάπτει την τιμή και την υπόληψη μου, μέσα στο επόμενο 24ωρο να παρουσιάσει το επίμαχο σχόλιο που μού αποδίδει, διαφορετικά τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Εκτός από τα ένδικα μέσα, καταγγελία θα γίνει και στο κόμμα το οποίο η ίδια εκπροσωπεί στο Ευρωκοινοβούλιο», ανέφερε στο μήνυμά της η Έλενα Ακρίτα.

Έλενα Ακρίτα κατηγορεί Ελεονώρα Μελέτη

Πώς λύθηκε η παρεξήγηση

Βλέποντας τα μηνύματα, αλλά και τη σωρεία αντιδράσεων, η Ελεονώρα Μελέτη διευκρίνισε πως δεν αναφέρθηκε ποτέ σ' εκείνη, αλλά σε συνονόματή της. Μάλιστα παρέθεσε και σχετικά screenshots για να αποδείξει τα λεγόμενά της, καλόντας την Έλενα Ακρίτα να ανακαλέσει.

Ελεονώρα Μελέτη απαντάει σε Έλενα Ακρίτα

Στη συνέχεια, η Έλενα Ακρίτα αναγνώρισε το λάθος και την παρεξήγηση με την Ελεονώρα Μελέτη και ανακάλεσε με νέα ανάρτηση… Η Ευρωβουλευτής την ευχαρίστησε που παραδέχτηκε δημόσια το λάθος της και κάπως έτσι ηρέμησαν τα πνεύματα ανάμεσά τους.

Έλενα Ακρίτα παραδέχεται το λάθος της

Ελεονώρα Μελέτη ευχαριστεί Έλενα Ακρίτα που παραδέχεται το λάθος της