Πάολα: Προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ερμηνεύοντας τραγούδι του Νίκου Καββαδία και του Θάνου Μικρούτσικου

«Δεν μπορείς να το τραγουδάς με σουτιέν και με γαρύφαλλα!»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Για ασέβεια κάνουν λόγο δεκάδες χρήστες των social media από την ώρα που η Πάολα ερμήνευσε στο χώρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη το ποίημα του Νίκου Καββαδία «Οι εφτά νάνοι στο S/S Cyrenia», που μελοποιήθηκε από τον αείμνηστο Θάνο Μικρούτσικο και είπε σε πρώτη εκτέλεση η Χάρις Αλεξίου

Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει ποικίλα συναισθήματα στους χρήστες των social. Η Πάολα μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει σχετικά με τα όσα γράφονται. Δείτε παρακάτω το επίμαχο βίντεο:

Διχασμένες αντιδράσεις στα social για την Πάολα

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις, με άλλους να σχολιάζουν ότι το εν λόγω κομμάτι δεν θα έπρεπε να ερμηνεύεται στους χώρους όπου εμφανίζεται η Πάολα, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι η τραγουδίστρια έφερε την Τέχνη στον απλό κόσμο και πολύ πιθανό να ευαισθητοποιήσει ανθρώπους που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γνώριζαν το κομμάτι.

Δείτε επίσης: Πάολα - Ξεσπούν οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης μετά το «λουκέτο» στο κέντρο όπου εμφανίζεται: «Ήταν προκλητική»

«Γιατί βρε Πάολα μου, γιατί βρε κούκλα μου; Γιατί δεν μένεις στο δικό σου ρεπερτόριο που τα πας τόσο καλά; Γιατί βρε ομορφιά μου ακουμπάς τα ιερά και τα όσια;», «Όχι καλή μου Πάολα. Δεν μπορείς να τραγουδάς Θάνο Μικρούτσικο και Καββαδία με σουτιέν και με γαρύφαλλα σα νευρόσπαστο», είναι μερικά από τα σχόλια, με ορισμένους μάλιστα να κάνουν λόγο μέχρι και για... απαγόρευση. Δείτε παρακάτω ορισμένα εξ αυτών: