Αλίκη Βουγιουκλάκη: O τελευταίος σύντροφός της, Κώστας Σπυρόπουλος, δεν ξεχνάει την αείμνηστη σταρ του κινηματογράφου

Είχαν 30 χρόνια διαφορά ηλικίας

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Σαν σήμερα, πριν από 90 χρόνια, γεννήθηκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. H αείμνηστη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου σημάδεψε μία ολόκληρη εποχή με την παρουσία της, με τη μνήμη της να παραμένει ζωντανή στις καρδιές χιλιάδων θαυμαστών της. Μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο τελευταίος της σύντροφος.

Ο Κώστας Σπυρόπουλος, με αφορμή την επέτειο των γενεθλίων της Αλίκης Βουγιουκλάκη, προχώρησε σε μία ανάρτηση, δείχνοντας έτσι πως δεν ξεχνάει τη μεγάλη σταρ, με την οποία έζησαν ένα μεγάλο έρωτα.

Δείτε επίσης: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σαν σήμερα γεννήθηκε η αείμνηστη σταρ – Ντοκουμέντο από το τελευταίο πάρτι γενέθλιων της

Η φωτογραφία του Κώστα Σπυρόπουλου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Πριν από λίγες ώρες ο Κώστας Σπυρόπουλος μοιράστηκε μια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την ημερομηνία των γενεθλίων της.

Η ανάρτηση του Κώστα Σπυρόπουλου για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1934 στην Αθήνα, ενώ ο Κώστας Σπυρόπουλος στις 22 Σεπτεμβρίου 1964. Τους χώριζαν 30 χρόνια, πάντως οι δύο ηθοποιοί δεν έδιναν σημασία στα όσα ακούγονταν και γράφονταν για τη μεταξύ τους σχέση.

«Ούτε καν περνούσε από το μυαλό μας. Όταν ξεκινήσαμε δεν υπήρχε σχέδιο. Ήταν η ώρα του ταξιδιού. Είχαμε συνενοχή. “Όσο κρατήσει”, μου έλεγε. Το τι γράφανε δεν περιγράφεται! Από την άλλη, η Αλίκη έδινε και μια ελπίδα σε γυναίκες που βρίσκονταν στην ωριμότητά τους ότι η διεκδίκηση δεν σταματάει. Το ’87, φαντάσου, όχι σήμερα. Εκεί, αν θέλεις, έμαθα ότι πολλές φορές ο φθόνος είναι η κρυφή επιθυμία του άλλου», είχε δηλώσει ο Κώστας Σπυρόπουλος.

Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 1987, όταν ο Κώστας Σπυρόπουλος έκανε οντισιόν για την παράσταση «Λίγο πιο νωρίς, λίγο πιο αργά». Από τους 400 ξεχώρισαν 40 και τελικά πήρε εκείνος τον ρόλο.