Ευγενία Σαμαρά: Την κρατάει στους ώμους του ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στα Κουφονήσια

Κοινές διακοπές για τους δύο ηθοποιούς

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Είχαν και οι δύο μία γεμάτη χρονιά, η Ευγενία Σαμαρά στον «Σασμό» και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης στο «Ναυάγιο». Πλέον και οι δύο σειρές έριξαν οριστικά αυλαία, με τους δύο ηθοποιούς να απολαμβάνουν μαζί τον ελεύθερο χρόνο τους, κάνοντας διακοπές τους στα Κουφονήσια.

Νωρίτερα μέσα στο μήνα η Ευγενία Σαμαρά βρισκόταν στην Κένυα με μεγάλη παρέα, ενώ επιστρέφοντας στην Ελλάδα επισκέφτηκε τα νησιά, ξανά μαζί με φίλους της. Ανάμεσά τους ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, με τον οποίο μοιράστηκαν φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς τους φίλους με άκρως παιχνδιάρικη διάθεση.

Δείτε επίσης: Ευγενία Σαμαρά: Χαμόγελα ευτυχίας για την ηθοποιό - Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα λίγο μετά το τέλος του Σασμού

Η φωτογραφία που ανέβασαν μαζί η Ευγενία Σαμαρά και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης

Οι δυο ηθοποιοί κάνουν τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου και φορτίζουν τις μπαταρίες τους για την επόμενη χρονιά. Στις φωτογραφίες που ανήρτησε η Ευγενία Σαμαρά στο Instagram, τη βλέπουμε να παίζει στη θάλασσα με τον Μιχαήλ Ταμπακάκη να την κρατάει στους ώμους του, ενώ εκείνη είναι έτοιμη να βουτήξει στη θάλασσα.

«Αστερίες και βουτιές και πράσινα νερά», έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Κατερίνας Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό TiVi Σίριαλ, η Ευγενία Σαμαρά θα παίζει στη νέα σειρά του Λάμπρου Φισφή, που θα θυμίζει έντονα την επιτυχία του ALPHA «Το σόι σου» και θα αφορά σε σπαρταριστές οικογενειακές ιστορίες καθημερινής τρέλας.

Πολλά και κορυφαία ονόματα του χώρου έχουν κάνει συζητήσεις, σύμφωνα όμως με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, η μόνη που έχει υπογράψει για έναν από τους πρώτους ρόλους είναι η Ευγενία Σαμαρά. Η ηθοποιός, μετά από τρία χρόνια στην Ανω Ποριά του «Σασμού» και τον ρόλο της δικηγόρου Στέλλας Καμαριωτάκη, δηλώνει έτοιμη να αλλάξει ύφος και να υποδυθεί μια γυναίκα της διπλανής πόρτας, της οποίας η καθημερινότητα θα περιστοιχίζεται από παιδιά. Ρόλο έκπληξη όμως θα έχει και ο δημιουργός.

Έτσι, ο Λάμπρος Φισφής θα βρεθεί μπροστά και πίσω από τις κάμερες δίνοντας τον μοναδικό του ρυθμό. Το καστ αναμένεται να είναι πολυπληθές και όπως τονίζουν άνθρωποι της παραγωγής, τα πρώτα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα.