Στέφανος Τσιτσιπάς – Αποκλείστηκε στον ημιτελικό του Γκστάαντ και ξέσπασε: «Ο μ@@@κας δεν ξέρει!»

Τα έβαλε με τον εαυτό του ή με τον αντίπαλο;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Στέφανος Τσιτσιπάς – Αποκλείστηκε στον ημιτελικό του Γκστάαντ και ξέσπασε: «Ο μ@@@κας δεν ξέρει!»

Ήττα και αποκλεισμός για τον Στέφανο Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Open που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στο Γκστάαντ. Ο Έλληνας τενίστας έχασε από τον Ματέο Μπερετίνι 2-0 σετ, σε μια αναμέτρηση που ήταν αμφίρροπη. 7-6 (8-6), 7-5 τα σετ για τον Ιταλό.

Στις λεπτομέρειες ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά έδειξε πως ήταν πιο συγκεντρωμένος και ψύχραιμος, κάτι που φαίνεται πως έκρινε και τη νίκη, με τον Έλληνα τενίστα πλέον να αφιερώνεται στην προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι. Σημειώνεται πως ο Ματέο Μπερετίνι, που διεκδικεί πλέον το ελβετικό τουρνουά βρισκόταν στο νο. 82 της παγκόσμιας κατάταξης.

Δείτε επίσης: Στέφανος Τσιτσιπάς – Η μητέρα του μιλάει «έξω απ' τα δόντια» για την Πάουλα Μπαντόσα: «Δεν είναι ένα άτομο με αυτοπεποίθηση»

Η στιγμή που ξεσπάει ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Ενδεικτικό της έλλειψης ψυχραιμίας του Στέφανου Τσιτσιπά στον σημερινό αγώνα ήταν το ξέσπασμά του στο τέλος του δεύτερου σετ, όταν πλέον φαινόταν πως θα ηττηθεί. Μετά από ένα σερί χαμένων πόντων, ο τενίστας ξέσπασε σε φωνές, που ακούστηκαν στην κάμερα και είχαν μερικές άκρως... ελληνικές εκφράσεις.

«Ο μ@@@κας δεν ξέρει», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων στο ξέσπασμά του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αλλά είναι άγνωστο αν έβριζε τον αντίπαλό του ή αν μίλαγε για τον εαυτό του. Θυμίζουμε πως και στο παρελθόν έχει απευθυνθεί εκνευρισμένος στον εαυτό του, απ' όπου προέρχεται και η αξέχαστη φράση «Δεν παίζεις με ποιότητα».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με το ξέσπασμα του Στέφανου Τσιτσιπά: