Κατερίνα Ζαρίφη: Έχασε 20 κιλά και ποζάρει με κόκκινο ολόσωμο μαγιό

Η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις διακοπές της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μετά από μία γεμάτη χρονιά, με τις υποχρεώσεις της στην εκπομπή «Οδός Ζαρίφη 2», η Κατερίνα Ζαρίφη απολαμβάνει τις διακοπές της. Η παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον προορισμό της, την παράσταση ωστόσο κλέβει το μαγιό της, που κολακεύει ιδιαίτερα το σώμα της.

Μπορεί κάποιοι επιτήδειοι να είχαν χρησιμοποιήσει το όνομά της για να διαφημίσουν προϊόντα αδυνατίσματος, αλλά η Κατερίνα Ζαρίφη έκανε μόνη της τη μεγάλη αλλαγή. Συγκεκριμένα έχασε 20 κιλά από την εποχή του Covid και διατηρείται μέχρι σήμερα σε αυτά τα επίπεδα.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Ζαρίφη: Τα αποτελέσματα μιλάνε από μόνα τους - Τα 3 πολύτιμα tips για θεαματική απώλεια κιλών

Η φωτογραφία της Κατερίνας Ζαρίφη με μαγιό

Έτσι φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram το μεσημέρι του Σαββάτου. Η Κατερίνα Ζαρίφη φοράει ολόσωμο κόκκινο μαγιό της και ποζάρει ανέμελη μπροστά από το λευκό κατάλυμα, στο οποίο διαμένει. Το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που ανέβασε:

Κατερίνα Ζαρίφη

«Το μυστικό μιας πετυχημένης δίαιτας είναι να την βαφτίσεις διατροφή και όχι δίαιτα. Αν κάνεις ένα στραβοπάτημα μη σε πάρει από κάτω. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο διατροφολόγο ή διατροφή που ακολουθώ. Να πω στα κορίτσια ότι αν θέλουν να το κάνουν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικού», έχει δηλώσει η Κατερίνα Ζαρίφη.

Πώς έχασε τα κιλά

Όσον αφορά το δικό της μυστικό, η Κατερίνα Ζαρίφη είχε εξομολογηθεί πως: «Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις. Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα».

«Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει», κατέληγε στις δηλώσεις της η Κατερίνα Ζαρίφη.