Μαίρη Βυτινάρος: H αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και για τον Γιώργο Λιάγκα

Το εντυπωσιακό μοντέλο ξεχωρίζει τον παρουσιαστή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Για τις προτάσεις που δέχεται κατά καιρούς από την TV, αλλά και για την προσωπική της ζωή, μίλησε η Μαίρη Βυτινάρος. Το εντυπωσιακό μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τη θητεία του ως instructor στο GNTM, αποκάλυψε πως δέχεται φλερτ, αλλά και πως έχει βρεθεί σε σχέσεις που δεν υπήρχε αμοιβαία εκτίμηση. Παράλληλα τόνισε πως θα την ενδιέφερε η ελληνική τηλεόραση και να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν έχω βρει κάποιον που να ταιριάζει στα γούστα μου. Με φλερτάρουν αλλά δεν είναι αυτό που θέλω. Παλαιότερα είχα μία σχέση που κράτησε έξι χρόνια αλλά τελευταία στιγμή καταλάβαμε ότι θέλαμε άλλα πράγματα στη ζωή», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαίρη Βυτινάρος στο Secret των Παραπολιτικών.

Δείτε επίσης: «Ξέρεις κάτι...» - Το δημόσιο παράπονο της Μαίρης Βυτινάρος για τους Έλληνες άντρες

Μαίρη Βυτινάρος

Τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Μαίρη Βυτινάρος και η γνωριμία με τον Γιώργο Λιάγκα

«Είχα μία σχέση με κάποιον που μου έκανε αρνητικά σχόλια και δεν με σεβόταν. Μου έλεγε συνέχεια ότι έχω άσχημες γάμπες, άσχημα δάχτυλα στα πόδια. Αυτά προέρχονταν από δικά του κόμπλεξ. Χωρίσαμε, ευτυχώς», ανέφερε επίσης σε σχετική ερώτηση η Μαίρη Βυτινάρος.

Όσον αφορά το επόμενο βήμα της στην τηλεόραση και το ενδεχόμενο να την ξαναδούμε στην Ελλάδα, εμφανίστηκε θετική. «Θα ήθελα να συμμετάσχω σε μία εκπομπή στην τηλεόραση. Έχω προτάσεις από την Αυστραλία και, εάν δεν βρω κάτι στην Ελλάδα, θα φύγω. Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Γιώργο Λιάγκα, να είμαι στην εκπομπή του. Τον έχω γνωρίσει και είναι πολύ καλός άνθρωπος, γι’ αυτό τον ξεχωρίζω», αποκάλυψε η Μαίρη Βυτινάρος.