Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σαν σήμερα γεννήθηκε η αείμνηστη σταρ – Ντοκουμέντο από το τελευταίο πάρτι γενέθλιων της

Στο πλευρό της πάντα ο αγαπημένος της γιος, Γιάννης Παπαμιχαήλ

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου: NDP Photo Agency

Την Τρίτη (23/7) συμπληρώνονται 28 χρόνια από την ημέρα που η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας τον κόσμο του ελληνικού κινηματογράφου στο πένθος. Μπορεί η αείμνηστη σταρ να μην βρίσκεται πλέον κοντά μας, ωστόσο παραμένει ζωντανή μέσα από τις ταινίες της, τις όμορφες αναμνήσεις του κόσμου που τη συνάντησε, αλλά και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά καιρούς.

Σαν σήμερα (20/7), η Αλίκη Βουγιουκλάκη θα γιόρταζε τα γενέθλιά της. Με αυτή την αφορμή, η επίσημη σελίδα της στα social media έφερε στην επιφάνεια ένα ντοκουμέντο από το τελευταίο πάρτι γενεθλίων της, το οποίο πραγματοποιήθηκε το 1994. Φυσικά στο πλευρό της βρίσκονται αγαπημένοι φίλοι και συνάδελφοι, καθώς και ο αγαπημένος της γιος, Γιάννης Παπαμιχαήλ, που διαχειρίζεται την εν λόγω σελίδα και κρατάει τη μνήμη της ζωντανή με κάθε τρόπο.

Δείτε επίσης: «Αλίκη είναι μόνο μια» - Συγκινεί η Finos Film για τα 27 χρόνια από το θάνατο της Βουγιουκλάκη

Η φωτογραφία από το τελευταίο πάρτι γενεθλίων της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Φορώντας μια κόκκινη τουαλέτα η Αλίκη Βουγιουκλάκη διασκέδαζε και χόρευε όλη τη βραδιά απολαμβάνοντας τις ευχές των καλεσμένων της. Ταυτόχρονα βρισκόταν σε πρόβες για το μιούζικαλ «Η μελωδία της ευτυχίας», που ήταν και η τελευταία παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησε.

«Σαν σήμερα γεννήθηκε η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στην φωτογραφία και συγκεκριμένα στις 20 Ιουλίου του 1994 η Αλίκη γιορτάζει τα γενέθλιά της στο "La Playa" στην Βούλα (γνωστό μετέπειτα ως Vive Mar) μαζί με τον Γιάννη, την οικογένειά της, στενούς φίλους και αγαπημένους συναδέλφους. Πανέμορφη και λαμπερή με υπέροχη κόκκινη τουαλέτα Valentino διασκεδάζει και χορεύει όλη τη βραδιά απολαμβάνοντας τις ευχές των καλεσμένων ανάμεσα στους οποίους και οι Αλέκος Αλεξανδράκης, Νόρα Βαλσάμη, Ερρίκος Ανδρέου, Άντζελα Γκερέκου, Σταμάτης Φασουλής, Μίνως Κυριακού, Γιώργος Μούτσιος, και Μίνως Μάτσας. Το συγκεκριμένο καλοκαίρι βρίσκεται σε εντατικές πρόβες για το ανέβασμα το επόμενο φθινόπωρο του θρυλικού μιούζικαλ "Η μελωδία της ευτυχίας" που αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα της», αναφέρει η ανάρτηση.