Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται - Η αναγγελία του γάμου τους

Έχουν ήδη κάνει πολιτικό γιατί έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι πριν λίγο καιρό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Το συγκεκριμένο ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο το 2023 κάτω από άκρα μυστικότητα, έπειτα από 14 χρόνια σχέσης ενώ στις αρχές του 2024 έφερε στον κόσμο και το πρώτο του παιδάκι (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία της μικρής)!

Σύμφωνα, μάλιστα, με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο «Secret», πριν από λίγες ημέρες δημοσιεύτηκε η αναγγελία του γάμου τους, που χαρακτηριστικά αναφέρει:

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης θα ντυθεί γαμπρός!

Αγοραστή Αρβανίτη-Θανάσης Τσαλταμπάσης
Αγοραστή Αρβανίτη-Θανάσης Τσαλταμπάσης

«Ο Αθανάσιος Τσαλταµπάσης, γεννηθείς εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Άνω Γλυφάδας Αττικής, γιος του Θωµά και της Φωτεινής, το γένος Πασχάλη, και η Αγοραστή Αρβανίτη, γεννηθείσα εις Άνω Γλυφάδα Αττικής, κάτοικος Άνω Γλυφάδας Αττικής, κόρη του Δηµητρίου και της Ελένης, το γένος Βογιαντζόγλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάµος θα γίνει στο Κορωπί Αττικής».

«Η κρίση που περάσαμε σαν ζευγάρι μας βγήκε σε καλό»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη ήταν καλεσμένοι πρόσφατα στην εκπομπή «Μαμά-δες», όπου μίλησαν για την σχέση τους και την κόρη που απέκτησαν πριν από τέσσερις μήνες. Όπως παραδέχτηκαν για πρώτη φορά, δεν ήταν όλα ρόδινα στα 15 χρόνια της κοινής τους πορείας, αλλά υπήρχαν έντονες στιγμές και μία μεγάλη κρίση, η οποία τους έδεσε ακόμα περισσότερο ως ζευγάρι.

«Γνωριστήκαμε από φίλους. Πήγα να δω μία παράσταση, βρέθηκε σε κοινή παρέα και, εγώ τουλάχιστον ένιωσα έναν ηλεκτρισμό. Χρειάστηκε καιρός να νιώσει κι εκείνη!», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

«Όταν ήρθε ο Θανάσης, ήταν στο peak η σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί”, κυκλοφορούσε και έπεφταν όλοι πάνω του. Εγώ δεν είχα το συνηθίσει, δεν ήμουν καν ηθοποιός ακόμα», τόνισε η Αγοραστή Αρβανίτη από την πλευρά της

«Δεν την έχω ζηλέψει ποτέ, μου έχει εμπνεύσει μία περίεργη εμπιστοσύνη. Γενικά δεν ήμουν και πολύ ζηλιάρης», τόνισε εν συνεχεία ο Θανάσης Τσαλταμπάσης για να συμπληρώσει: «Είχαμε τις περίεργες στιγμές μας και έχουμε περάσει περιόδους κρίσης».

«Έχουμε περάσει και μια πάρα πολύ σοβαρή κρίση, αυτό είχε να κάνει με τις μεταξύ μας ισορροπίες. Εμείς έπρεπε να ισορροπήσουμε, το μυαλό μας, τη δουλειά μας, δεν είχε να κάνει με ζήλιες. Δεν έγινε κάτι, απλά μεταξύ μας κάπου είχαμε χαθεί. Ο Θανάσης δεν την έβλεπε την κρίση, περισσότερο εγώ έλεγα ότι κάτι πρέπει να κάνω, γιατί κάτι έπρεπε να γίνει. Είμαι υπέρ να αντιμετωπίζεις τα πράγματα, με κόστος, και εμάς μας βγήκε σε πολύ καλό», διευκρίνισε η Αγοραστή Αρβανίτη.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο: