Φάνης Μπολέτσης: Η ηχηρή απουσία στα γενέθλιά του - Ποιος πρώην συμπαίκτης του στο Survivor δεν εμφανίστηκε

Ουπς...

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φάνης Μπολέτσης: Η ηχηρή απουσία στα γενέθλιά του - Ποιος πρώην συμπαίκτης του στο Survivor δεν εμφανίστηκε

Γενέθλια είχε πριν από λίγες ημέρες ο πρώην παίκτης του Survivor, Φάνης Μπολέτσης - και παρ' ολίγον μεγάλος νικητής αυτού, αφού κατέληξε στην δεύτερη θέση - και το γιόρτασε με ένα τεράστιο πάρτι σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας με καλεσμένους εννοείται όλους τους συμπαίκτες του από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Το πάρτι είχε θέμα το λευκό αφού όλοι ήταν ντυμένοι με ολόλευκα πουκάμισα, φορέματα κλπ και τα stories στο instagram πήραν φωτιά! Αξίζει να σημειωθεί πως εκεί ο Φάνης πραγματοποίησε και την πρώτη του κοινή εμφάνιση με την Χρύσα Χατζηγεωργίου ως ζευγάρι (δείτε εδώ φωτογραφίες). Στο πάρτι βρέθηκαν ακόμα και ο Αλέξης Παππάς και η Ζωή Ασουμανάκη που όπως θυμόμαστε δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις με τον Φάνη αφού είχαν λογοφέρει ουκ ολίγες φορές στο παιχνίδι.

Εννοείται, βέβαια, πως κάποιοι λόγο διακοπών ή μεγάλης απόστασης δεν κατάφεραν να παρευρεθούν αλλά φρόντισαν να ευχηθούν στον 28χρονο δημόσια με αναρτήσεις στα social... Όλοι ήταν εκεί με λίγα λόγια, εκτός από έναν...

Η απουσία στο πάρτι γενεθλίων του Φάνη Μπολέτση

Ο Τζέιμς Καφετζής δεν έκανε την τιμή στον Φάνη ούτε να βρεθεί στα γενέθλιά του αλλά ούτε να του ευχηθεί. Ο πρώην παίκτης του Survivor βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες με τον φίλο του Νίκο Μπάρτζη (ναι ναι καλά διαβάσατε) στο Βέλγιο για να παρευρεθούν στο Tomorrowland, ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ στην Ευρώπη.

Μπορεί οι δυο τους κάποια στιγμή να είχαν πικραθεί αλλά αυτή η φιλία φαίνεται πως πήρε πάλι σάρκα και ο οστά με τον Ροδίτη μάλιστα να ανεβάζει στο Tik Tok του κοινές αναρτήσεις με τον κολλητό του...