Μαρία Σολωμού: «Yπάρχει καλύτερο νησί από την Αντίπαρο;» - Ενθουσιασμένη με τις ομορφιές των Κυκλάδων

Εντυπωσιάζουν οι φωτογραφίες της με μαγιό

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/mariasolomou_official
Instagram/mariasolomou_official

Ξέγνοιαστες μέρες για την Μαρία Σολωμού, που απολαμβάνει τη συντροφιά των φίλων της και την απόλυτη ανεμελιά στο φετινό καλοκαίρι. Προορισμός της η Αντίπαρος, με την ηθοποιό να δηλώνει ανοιχτά πως ο γραφικός προορισμός των Κυκλάδων της έχει κλέψει την καρδιά.

Αυτό μαρτυρούν και οι πρόσφατες αναρτήσεις της στα social media. Η Μαρία Σολωμού μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς φίλους της, εσχάτως και από τις διακοπές της στην Αντίπαρο. Έτσι στην τελευταία της ανάρτηση, μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες, δίνοντάς μας μια γεύση από τις αξέχαστες διακοπές της στην Αντίπαρο μαζί με αγαπημένους της ανθρώπους.

Δείτε επίσης: Μαρία Σολωμού: Στο πλευρό του Mente Fuerte στην πρόσφατη συναυλία του – «Έλαμπε» στο κοινό!

Εντυπωσιάζει το σώμα της Μαρίας Σολωμού

Στις εικόνες βλέπουμε τη Μαρία Σολωμού να ποζάρει με το μαγιό της, εντυπωσιάζοντας τους followers της με το καλλίγραμμο σώμα της. Οι θαυμαστές της δεν παρέλειψαν να την αποθεώσουν στα σχόλια.

«ANTIPAROS. Μα πείτε μου... υπάρχει καλύτερο νησί; Όχι, θα πω εγώ!» έγραψε η Μαρία Σολωμού στη λεζάντα της ανάρτησής της, εκφράζοντας την αγάπη της για το νησί.

Αυτές οι ανανεωμένες αναρτήσεις έρχονται σχεδόν μία εβδομάδα μετά τα γενέθλιά του Mente Fuerte (13/7), τα οποία και αποφάσισε να το γιορτάσει συγκεντρώνοντας όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα στο σπίτι του. Φυσικά, από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η Μαρία Σολωμού, η οποία του ετοίμασε, μάλιστα, μία μικρή έκπληξη.

Επέλεξε για εκείνον μία τούρτα σε σχήμα καρδιάς και επειδή τους αρέσει να κάνουν πλάκες και να πειράζουν ο ένας τον άλλο (δείτε εδώ τον πρόσφατο δημόσιο τσακωμό τους), έβαλε πάνω σε αυτή αντί για το νούμερο 32 που είναι η ηλικία του, το νούμερο 82. Ο καλλιτέχνης το διασκέδασε και λίγο αργότερα δημοσίευσε και εκείνος μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με όλους όσους παρευρέθηκαν σε αυτή τη μάζωξη.