Η Μάρα Ζαχαρέα... αλλιώς! Εντυπωσιάζει με το μαγιό της σε ερημική παραλία

«Βάζει κάτω» άνετα γυναίκες με τα μισά της χρόνια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Στην καλοκαιρινή ραστώνη «παραδόθηκε» και η Μάρα Ζαχαρέα, που επέστρεψε από ένα σύντομο ταξίδι στο Λίβερπουλ και απολαμβάνει τις διακοπές της στην αγαπημένη της Πάρο. Η διευθύντρια ειδήσεων του Star και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού παραδοσιακά περνάει ένα μεγάλο μέρος των διακοπών της στο όμορφο νησί των Κυκλάδων, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία.

Έτσι και φέτος. Τα ταγέρ των δελτίων ειδήσεων έκαναν στην άκρη και το beach look της αποτελείται από μπικίνι σε έντονα χρώματα, και τον απαραίτητο εξοπλισμό για να προστατευτεί από τον ήλιο. Η Μάρα Ζαχαρέα πόζαρε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, σε μία ερημική παραλία, με το μαγιό της και μας θύμισε πως η ομορφιά βρίσκεται στα απλά πράγματα.

Δείτε επίσης: Μάρα Ζαχαρέα για Θεόδωρο Ρουσόπουλο: «Λείπει συνέχεια, νιώθω σαν να έχω παντρευτεί ναυτικό»

Οι όμορφες «καλημέρες» της Μάρας Ζαχαρέα

Συγκεκριμένα το πρωί της Παρασκευής 19/7 η Μάρα Ζαχαρέα ανέβασε ένα story με ένα υπέροχο κόκκινο μπικίνι σε παραλία δίχως κόσμο, στέλνοντας «Καλημέρες» στους διαδικτυακούς της φίλους. Παρότι βαδίζει στα 58, μάλιστα, διατηρεί μία αξιοθαύμαστη σιλουέτα, για την οποία προσέχει και γυμνάζεται καθημερινά.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε:

Μάρα Ζαχαρέα

Η Μάρα Ζαχαρέα, έχει αποδείξει πως ακόμα και την περίοδο της καραντίνας δεν πήρε κιλά, βγάζοντας φωτογραφία τη ζυγαριά της να δείχνει 58,9 κιλά. Για να μένει σε φόρμα αποφεύγει τα λιπαρά φαγητά, προτιμώντας κρέατα και ψάρια μαγειρεμένα στον ατμό ή στα κάρβουνα, που τα συνοδεύει με φρέσκιες σαλάτες ή βραστά λαχανικά. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι έξοδοί της, αφού οτιδήποτε λιπαρό δεν έχει θέση στο πιάτο της.

Παραμένει άγνωστο ποιος ήταν ο φωτογράφος και αν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις επέτρεψαν στον Θεόδωρο Ρουσόπουλο να βρεθεί στο πλευρό της. Κάνοντας τον απολογισμό της φετινής σεζόν η Μάρα Ζαχαρέα είχε δηλώσει: «Καλή ήταν η φετινή σεζόν, έχω περάσει και χειρότερα. Είδα και τα νούμερα τηλεθέασης της χρονιάς, γιατί πλέον ό,τι ήταν να γίνει έχει γίνει, είμαστε ένα δεύτερο δελτίο σε σύνολο και δυναμικά κοινά. Το Star δεν είναι ένα κανάλι που έχει ισχυρό ενημερωτικό brand, θέλει ένα ισχυρό ψυχαγωγικό brand, οπότε θεωρώ πως αυτό που έχουμε πετύχει είναι πολύ σημαντικό, να ανέβουμε στο βάθρο και να πάρουμε το αργυρό μετάλλιο».