Μαρίνα Σταυράκη: Με απόσπαση στο Υπουργείο Εσωτερικών – Σε νέα τροχιά η καριέρα της

Υπεγράφη η απόφαση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η πολιτική καριέρα της Μαρίνας Σταυράκη μπαίνει σε νέα τροχιά με τον διορισμό της στο Υπουργείο Εσωτερικών. Έχοντας κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του γάμου της με τον Γιώργο Πατούλη και υιοθετώντας ξανά το πατρικό της επώνυμο, Σταυράκη, είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια νέα επαγγελματική πορεία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα OnTime, η Μαρίνα Σταυράκη συνεργάζεται πλέον με τον γενικό γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών, Θανάση Μπαλέρμπα.

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σταυράκη: Ποζάρει άβαφη με ατημέλητα μαλλιά - Χωρίς κανένα φίλτρο στο πρόσωπό της

Νέο ξεκίνημα για τη Μαρίνα Σταυράκη

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Μαρίνα Σταυράκη, φιλόλογος στο επάγγελμα, αποσπάστηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού σε προσωρινή θέση συνεργάτιδας στο ιδιαίτερο γραφείο του Θανάση Μπαλέρμπα.

Από τις 8/4/2024, η Σταυράκη προσφέρει τις υπηρεσίες της, με την απόσπαση να έχει υπογραφεί από την υπουργό Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως και τον υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκο Πιερρακάκη.

Τι δήλωσε για τη νέα της ζωή

H Μαρίνα Σταυράκη είχε μιλήσει για τη νέα της ζωή μετά το διαζύγιο. «Για εμένα το διαζύγιο ήταν μια επίπονη διαδικασία, που στιγμάτισε την ψυχική και τη σωματική μου υγεία. Σε άλλη περίπτωση θα σου έλεγα ότι άργησα. Έφτασε, ωστόσο, πλέον το πλήρωμα του χρόνου που για εμένα ο κύκλος Πατούλη έκλεισε, γι’ αυτό και επανάφερα το πατρώνυμο μου. Κλείνοντας τον κύκλο, άφησα πίσω μου και ό,τι με βάραινε, ό,τι με απομάκρυνε από τη Μαρίνα. Για καθέναν, η στιγμή της αλλαγής είναι υπόθεση που έχει προσωπικό timing», δήλωνε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τα φλερτ, η Μαρίνα Σταυράκη τόνιζε πως: «Από όσα μου έχουν πει κατά καιρούς, μάλλον εκπέμπω κάτι το απόμακρο και το απρόσιτο και υπάρχουν δεύτερες σκέψεις στο να με πλησιάσει κανείς. μόνο όποιος δεν μείνει στην πρώτη εντύπωση, αλλά επιχειρήσει να με γνωρίσει και σπάσει τον πάγο, βλέπει ότι είμαι πολύ διαφορετική από την εικόνα που δίνω εκ πρώτης όψεως». Δείτε εδώ το βίντεο