Αντώνης Κρόμπας: «Δεν μπορείς να πεις τίποτα πια στην τηλεόραση γιατί θα θιγεί ο χοντρός, ο καραφλός και ο κοντός»

«Πράγματα που τα λέμε στην καθημερινότητά μας, θεωρούνται εγκληματικές έννοιες»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με αφορμή την περιοδεία για την παράσταση «Το τάβλι», ο Αντώνης Κρόμπας και ο Αλέξανδρος Ρήγας μίλησαν στην εκπομπή Summer’s Cool και στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου. Ο δημιουργός και ο πρωταγωνιστής αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στην πολιτική ορθότητα και στον τρόπο που έχει επιδράσει στην κωμωδία.

«Ειδικά την κωμωδία την έχει ευνουχίσει η πολιτική ορθότητα. Στην τηλεόραση δεν μπορείς να πεις τίποτα πια και να αστειευτείς με το παραμικρό γιατί μπορεί να θιγεί ο χοντρός, ο καραφλός, ο κοντός ή οτιδήποτε. Πράγματα που τα λέμε στην καθημερινότητά μας και τα σατιρίζουμε, τώρα θεωρούνται εγκληματικές έννοιες. Έχει τύχει να μου σβήνουν πράγματα οι άλλοι ή να το σβήνεις εσύ μη τυχόν και παρεξηγηθεί», ανέφερε ο Αντώνης Κρόμπας.

Δείτε επίσης: «Ήμουν στη συνεργασία με τον Φιλιππίδη και την Παπαχαραλάμπους...» - Ο Αντώνης Κρόμπας "σπάει" τη σιωπή του

Αντώνης Κρόμπας και Αλέξανδρος Ρήγας για τις σειρές που τους στιγμάτισαν

«Ο καθένας, αν αισθανθεί ότι έχει τον τρόπο και τη διάθεση να προσφέρει, καλώς να δοκιμαστεί», απάντησε σε ερώτηση για τους ηθοποιούς που ασχολούνται με την πολιτική ο Αντώνης Κρόμπας. «Δεν έχω καμία σχέση με τις σειρές. Τις έκανα τότε που τις έκανα, τις είδα στο μοντάζ και τις έδωσα. Δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση να τις κυνηγάω», δήλωσε από την πλευρά του ο Αλέξανδρος Ρήγας για τις σειρές που έχουν μείνει στην καρδιά του κόσμου.

Ο Αντώνης Κρόμπας αναφέρθηκε στον ρόλο που τον στιγμάτισε λέγοντας: «Είναι αυτός του Ασημάκη, τον οποίο είχε γράψει ο Αλέξανδρος προ 15ετίας στο “Η οικογένεια βλάπτει”. Ακούω πια σε αυτό, πιο πολύ και απ' το “Αντώνης”».