Κατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι για το ανθρώπινο είδος – Τι κτήνη κυκλοφορούν ανάμεσά μας»

Ξέσπασε μετά το νέο περιστατικό βίας κατά ζώου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Άντρας στη Βέροια έσερνε τον σκύλο του με αυτοκίνητο, με το περιστατικό να κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου και να προκαλεί οργισμένες αντιδράσεις. Ανάμεσα σε εκείνες που εξέφρασαν τον θυμό και την αγανάκτησή τους για την κατάσταση ήταν η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου

Στο βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας, ο σκύλος είναι δεμένος με σχοινί στον λαιμό και σέρνεται στον δρόμο από την καρότσα ενός αγροτικού. Το ζώο βρέθηκε νεκρό (είναι άγνωστο αν ζούσε το έδεσαν στο όχημα), ενώ ο οδηγός συνελήφθη και αντιμετωπίζει δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα.

Τον αποτροπιασμό της για το συγκεκριμένο γεγονός, εξέφρασε δημόσια η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από ένα story. Αναδημοσιεύοντας την είδηση, έγραψε πως: «Θεέ μου τι κτήνη κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Ντρέπομαι για το ανθρώπινο είδος. Ντροπή και αίσχος».

Κατερίνα Καινούργιου story

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου - Με 4 λέξεις «δίκασε» σχολιαστή που είπε: «Κανόνισε να τον πρήξεις» για τον σύντροφό της

Ταξίδι στο Παρίσι για την παρουσιάστρια

Εδώ και λίγα 24ωρα η Κατερίνα Καινούργιου βρίσκεται στο Παρίσι με τον σύντροφό της και επιχειρηματία Παναγιώτη Κουτσουμπή. Μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media μοιράστηκαν κάποια πολύ όμορφα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους, μία ανάρτηση ωστόσο έφερε αντιδράσεις, ορισμένες εξ αυτών «φαρμακερές». Η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να απαντήσει σε αντίστοιχο τόνο.

«Κανόνισε να του τα πρήξεις και αυτουνού με τις φωτογραφίες όλη την ώρα», έγραφε ένα από τα σχόλια που δέχθηκε κάτω από την ανάρτησή της με την Κατερίνα Καινούργιου να μην το αφήνει αναπάντητο και να γράφει: «Όχι ρε… Μείνε ήσυχη!». Η παρουσιάστρια απαντάει έξω απ' τα δόντια, ενώ ο έρωτας σε συνδυασμό με την καλοκαιρινή ανάπαυλα φαίνεται να την έχουν ανανεώσει.