Κατερίνα Στανίση για Δέσποινα Βανδή: «Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν τα μίση και να μην ζούμε με αυτά συνέχεια»

«Όταν πας σ' ένα μέρος δεν με ενοχλεί η σημαία...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Νέο τραγούδι για την Κατερίνα Στανίση, και με αυτή την αφορμή παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Summer's Cool και στον δημοσιογράφο Ισιδώρο Φίκαρη. Μεταξύ άλλων η μεγάλη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο χαρακτηριστικό της γρέζι, τη νέα ταινία που θα κυκλοφορήσει για τον Στέλιο Καζαντζίδη και στην κίνηση της Δέσποινας Βανδή να ακυρώσει συναυλία της στο Τσεσμέ της Τουρκίας.

«Μία τραγουδίστρια μπορεί να τραγουδά όσο αποδίδει η φωνή. Δεν είναι μόνο το μεροκάματο, έχουμε μάθει με κόσμο οι περισσότεροι τραγουδιστές και μετά νιώθουμε πιο μόνοι. Αυτό είναι το τίμημα», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Στανίση για να συμπληρώσει: «Ήμουν 35 χρονών και έλεγαν ότι κάνω πλαστικές, ότι μεγάλωσα το μάτι και έβαλα ψεύτικες γάμπες. Λένε “γιατί δεν πάει στο σπίτι της”, για τη φωνή και για όλα... Φαρυγγίτιδα έχω μια ζωή, έχω γεννηθεί με το γρέζι. Όταν είσαι τραγουδιστής σε βρίζουν γιατί δεν έχουν με τίποτα να ασχοληθούν».

Δείτε επίσης: Δέσποινα Βανδή: «Θα αποτελούσε προσβολή της ιστορικής μνήμης η εμφάνιση με φόντο τον Κεμάλ Ατατούρκ», λέει ο δικηγόρος της

Η Κατερίνα Στανίση για Καζαντζίδη και Βανδή

Όσον αφορά την ταινία του Στέλιου Καζαντζίδη και το ενδεχόμενο να ερμηνεύσει τα τραγούδια του ο Χρήστος Μάστορας, η Κατερίνα Στανίση τόνισε πως: «Όπως ξέρουμε όλοι μας για τον Στέλιο, με τον οποίο έκανα πολύ παρέα, είναι ανεπανάληπτος στη φωνή. Όσο καλή φωνή και να έχεις, δεν τον πλησιάζεις. Να τον υποδυθείς γίνεται, αλλά να τραγουδάει εκείνος, όχι o Χρήστος Μάστορας. Έτσι, τουλάχιστον, θα το έκανα εγώ».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στη Δέσποινα Βανδή. «Όταν πας σ' ένα μέρος δεν με ενοχλεί η σημαία, και στο Ισραήλ είχα πάει. Δεν το βρίσκω προσβλητικό. Ξέρεις πού πας. Δεν νομίζω ότι είναι ωραίο να μπλέκεται η πολιτική με την τέχνη. Έγιναν φρικαλέα πράγματα που δεν ξεχνιούνται ποτέ. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν τα μίση και να μην ζούμε με αυτά συνέχεια», δήλωσε η Κατερίνα Στανίση. Παραμένει άγνωστο, ωστόσο, αν είχε δει το μπάνερ, για το οποίο αρνήθηκε να τραγουδήσει η συνάδελφός της.

Δείτε το βίντεο παρακάτω: