Light & Thug Slime: Ελεύθεροι με εγγύηση για την υπόθεση Lamanif

Η ανακοίνωση του Σάκη Κεχαγιόγλου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/nerogreco
Instagram/nerogreco

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι Light (Κριστιάν Ιωαννίδης) και Thug Slime (Emeruom Roy), καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 5.000 και 1.000 ευρώ αντίστοιχα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος τους, Σάκης Κεχαγιόγλου. Οι δύο τράπερ είχαν κατηγορηθεί με φόντο τη διαρροή ενός βίντεο με προσωπικές στιγμές του, επίσης τράπερ, Lamanif (Λάμπρου Μανιφάβα)

Η υπόθεση είχε απασχολήσει την δημοσιότητα τον Φεβρουάριο του 2021 σε συνδυασμό με την επί μέρες εξαφάνιση του Lamanif. Στην σχετική δικογραφία κατηγορούμενη είναι και η Ε.Π., η οποία κατηγορήθηκε επιπλέον για απόπειρα εκβίασης και στην οποία επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από την χώρα και καταβολή εγγυοδοσίας ύψους 3.000 ευρώ.

Δείτε επίσης: Light - Αγόρασε σπίτι για τη μητέρα του στην Γκάνα: «Στην Ελλάδα θα κόστιζε τα διπλάσια λεφτά»

Η ανακοίνωση του Σάκη Κεχαγιόγλου για Light και Thug Slime

«Μετά από μία εξαιρετικά αναλυτική και επίπονη ανακριτική διαδικασία οι εντολείς μου αφέθηκαν ελεύθεροι με καταβολή εγγυοδοσιών», δήλωσε ο δικηγόρος των Light και Thug Slime, Σάκης Κεχαγιόγλου και συμπλήρωσε: «Εκφράζω την ικανοποίησή μου για εξέλιξη αυτή, η οποία θεωρώ ότι ήταν αναμενόμενη, λόγω της πλήρους ανυπαρξίας ενοχοποιητικών σε βάρος τους στοιχείων. Είμαι βέβαιος ότι η αθωότητά τους θα αποδειχθεί σε επόμενο δικονομικό στάδιο».

Από την πλευρά του, πριν από λίγη ώρα και ο Light ανέβασε φωτογραφία με τον γνωστό ποινικολόγο, γράφοντας: «Με Σάκη Κεχαγιόγλου δεν έχασε ποτέ κανείς».

Light Κεχαγιόγλου